PÅ JOBB: Prins Williams to uker med permisjon er over, og han er ifølge engelske medier tilbake i jobb som helikopterpilot denne uken. Foto: All Over Press
PÅ JOBB: Prins Williams to uker med permisjon er over, og han er ifølge engelske medier tilbake i jobb som helikopterpilot denne uken. Foto: All Over PressVis mer

Reiser fra kone og barn

Nå er permisjonen over for prins William.

SEOGHØR.NO: Mandag var lille prins George to uker gammel, og dermed er prins Williams permisjonsuker over. Den nybakte pappaen må med andre ord rive seg løs fra babylykken hjemme!

Ifølge nettstedet Hello Magazine sier prinsen farvel til sin kone og sønn denne uken, og reiser tilbake til jobben som helikopterpilot i Royal Air Force i Wales. Kate blir imidlertid ikke alene om ansvaret for den lille prinsen. Hun fortsetter nemlig å bo hos sine foreldre i Bucklebury, Berkshire.

For William vil det nok bli tøft å være borte fra lille Georgie, som bestefar Charles avslørte at de ville kalle prinsen. Den nybakte pappaen fortalte selv at det er vanskelig å få tankene bort fra babyen hjemme, da han spilte polo forrige helg sammen med sin bror Harry.

- Jeg var i babymodus ute på banen. Tenkte på bleier, og var ikke helt i sonen, sa William ifølge Daily Mail.
 
Men selv om tankene var hjemme hos sønnen, kunne likevel William nyte å slå inn det avgjørende poenget i polokampen. Han var likevel snar med å komme seg hjem etter endt kamp:
 
- Jeg må passe på å komme hjem i rett tid, sa prinsen til de fremmøtte gjestene.

Den nye familien vil nødig være fra hverandre for lenge, og det er ifølge Hello forventet at Kate vil ta med seg George til Wales i nærmeste fremtid. William gleder seg nok stort til å vise frem sin store stolthet til kollegaene.

LES OGSÅ: Dropper barnepiker