Fyrstinne Charlene:

- Reisen har vært smertefull

Fyrstinne Charlene åpner seg om helseproblemene.

ÅPNER OPP: I et sjelden intervju åpner fyrstinne Charlene seg om private detaljer. Foto: POOL MONACO/SIPA/Shutterstock/NTB
ÅPNER OPP: I et sjelden intervju åpner fyrstinne Charlene seg om private detaljer. Foto: POOL MONACO/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helsetilstanden til fyrstinne Charlene (44) har over en lengre periode vært et stort mysterium, og Monacos kongefamilie har holdt kortene tett til brystet.

I september i fjor ble hun innlagt på sykehus under en reise til Sør-Afrika, hvor hun opprinnelig kommer fra, der ble hun operert for en alvorlig øre-nese-hals-infeksjon.

Nå åpner fyrstinnen seg for aller første gang om sine nylige helseproblemer i et nytt, sjeldent intervju.

SVARTE FEIL: Se og Hørs kongehusekspert Anders Stavseng intervjuet Kronprinsesse Mary av Danmark i Texas. Det gikk ikke helt som det skulle. Vis mer

- Fortsatt skjør

Etter at fyrstinne Charlene hadde vært innlagt på sykehus i lang tid, hadde hun mistet mye tid med tvillingene sine Gabriella og Jacques (7), som hun deler med ektemannen fyrst Albert (64). I april ble hun omsider gjenforent med familien igjen.

Under et intervju med avisen Monaco-Matin forteller fyrstinnen hvordan den siste tiden har vært etter at hun returnerte tilbake til fyrstedømmet.

- Da jeg kom tilbake til fyrstedømmet, fokuserte jeg all min energi på barna mine, mannen min og helsen min fordi de er min prioritet. Jeg er veldig glad for å være hjemme i Monaco og med familien min, forteller Charlene.

Videre følger hun også opp med at hun er fast bestemt på å overvinne helseproblemene sine.

- Helsetilstanden min er fortsatt skjør og jeg vil ikke gå for fort frem. Veien har vært lang, vanskelig og så smertefull. I dag føler jeg meg roligere.

HUMPETE: Svenske kronprinsesse Victoria og prins Daniel var vertskap for besøket det norske kronprinsparet hadde lagt til Stockholm. Første dag med besøk fikk en noe humpete start. Video: Caroline Vagle / Se og hør Vis mer

Avfeide rykter

I intervjuet avfeide fyrstinne Charlene også ryktene som har florert om at hun og ektemannen fyrst Albert har problemer i ekteskapet.

Ifølge Sky News er Stephane Bern, kongelig ekspert, blant dem som har spekulert på om helsen hennes har blitt brukt som et skjold for å skjule eventuelle problemer i forholdet. Fyrstinnen svarte med å beskrive ektemannen som «min beskytter».

Charlene legger heller ikke skjul på at hun synes det er beklagelig at diverse medier skal spre rykter om livet og ekteskapet hennes.

KLEINT: Det gikk ikke helt etter planen da Meghan Markle skulle overrekke et trofé til prins Harry og hans lagkamerater. Video: Rødt Kort / Pambou. Vis mer

- Som alle andre, er vi mennesker, og som alle mennesker har vi følelser og svakheter. Med en gang familien vår blir utsatt for media blir den minste svakhet formidlet, innrømmer hun.

Avslutingsvis forteller fyrstinnen at hun og ektemannen diskuterte artiklene som ble publisert, og at han gjorde alt for å beskytte henne og barna deres.

LES OGSÅ: Avslører vill regning

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer