Hertuginne Kate:

«Refser» kona: - Du er gal

Prins William legger ikke skjul på hva han synes om sin kones påfunn.

EKTEPAR: Prins William stusser over hertuginne Kates valg. Foto: Tim Rooke/Shutterstock/NTB
EKTEPAR: Prins William stusser over hertuginne Kates valg. Foto: Tim Rooke/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Mens mange drømmer seg bort til sol, sommer og turkist hav, så kommer hertuginne Kate (41) med en noe overraskende avsløring. Hun liker nemlig best å svømme i kaldt vann.

- Jo kaldere, jo bedre. Det regner og er mørkt. Jeg elsker det virkelig, fortalte hun nylig i podkasten «The Good, the Bad & the Ugly», ifølge Page Six.

Videre innrømmet trebarnsmoren at svømmevanen hennes har tatt så av at ektemannen, prins William (41), sier til henne: «Catherine, du er gal».

STORBRITANNIA: Prins William besøker Windrush veteraner. Video: AP Vis mer

Til tross for prinsens skepsis fortsetter hun likevel «å søke etter det kalde vannet».

- Jeg elsker det, gjentok hertuginnen i podkasten, skriver nettstedet.

Sporty datter

Programlederen i podkasten er den tidligere rugbyproffen Mike Tindall (45) som er gift med prins Williams kusine, Zara Tindall (42).

Atleten spøker også om hertuginnens konkurranseinstinkt i episoden, og nevner blant annet at han en gang har sett henne spille det klassiske amerikanske festspillet «beer pong». Det er et populært drikkespill hvor det gjelder å kaste baller opp i kopper over et langt bord. Hvis man ikke treffer, må man drikke.

GLEMTE SEG: Prins William glemte i et kort sekund hva kongelig protokoll er. Video: AP Vis mer

Til sitt forsvar sa Kate at det ikke fantes skoleidrett da hun vokste opp, og videre skrøt hun av sin åtte år gamle datter, prinsesse Charlotte, som nå får mulighet til å konkurrere i både rugby og fotball.

- Charlotte deltar i begge sportene nå. Det er veldig bra å se unge, spesielt jenter, delta i disse type idretter, delte hun, ifølge Page Six.

Prins William og hertuginne Kate er også foreldre til prins George (10) og prins Louis (5).

LES OGSÅ: Kronprinsesse Leonor boikottes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer