BEKYMRET FAR: Haakon svarte på spørsmål fra pressen i OL i Torino. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
BEKYMRET FAR: Haakon svarte på spørsmål fra pressen i OL i Torino. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Redde for Sverre

Kronprins Haakon innrømmer at han og Mette-Marit engster seg når prins Sverre er syk.

Publisert
Åpenhjertig !

Kronprins Haakon (32) møtte tysk presse på vei til OL i Torino, og de tyske journalistene var svært interessert i å få vite hvordan det sto til hjemme på Skaugum. Allerede første spørsmål var av privat karakter:

- Hvordan står det til med deres syke sønn? spurte en tysk reporter.

- Han er mye bedre nå enn han var. Han er så liten ennå, og vi blir veldig redde når han er syk. Han lå et par dager på sykehus, men det var ikke dramatisk. Det går mye bedre nå, fortalte Haakon - i følge VG.

Kronprinsen var i Essen for å besøke en energimesse. Da han åpnet pressemøtet for å snakke om temaet, så var det ifølge VG knapt noen som tok notater. Da var interessen større når kronprinsen prøvesatt en tysk bob.

Han fikk også spørsmål om hvordan han feiret valentinsdagen med sin kone, men Haakon lot seg ikke lokke til å fortelle romantiske detaljer. Derimot la han vekt på at han kjører el-bil, og at han sparer på strømmen ved å la enkelte rom på Skaugum stå kalde.

Kronprinsen satte ikke pris på at det ble såpass private spørsmål, men syntes likevel det var nyttig å møte pressen. Han og Mette-Marit er superkjendiser i Tyskland, og det går aldri en uke uten at Mette-Marits mange sorger (ekte eller ikke...) brettes ut i aviser og blader. Også Marius er en favoritt hos tyske lesere.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer