Harry og Meghan:

- Redd Meghan skulle skape spetakkel

Et nytt kapittel i den omdiskuterte boken «Finding Freedom» skal avsløre nye detaljer fra hertugparets liv det siste året.

NYE DETALJER: Forfatterne av «Finding Freedom» kommer med nye påstander om hertugparet og kongefamilien. Foto: Yui Mok/Pa Photos/NTB
NYE DETALJER: Forfatterne av «Finding Freedom» kommer med nye påstander om hertugparet og kongefamilien. Foto: Yui Mok/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

I fjor utga forfatterne Carolyn Durand og Omid Scobie biografien «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family», som tar et dypdykk inn i hertuginne Meghan (39) og prins Harrys (36) kongelige privatliv.

Boken har vakt oppsikt med det som skal være private historier om hertugparet, fortalt av ikke-navngitte kilder tett på dem.

Detaljer som at flere ansatte ved Buckingham Palace jobbet mot hertugparet, og at prins Harry mislikte begrepet «Megxit» og hadde vært ulykkelig i lang tid før paret trakk seg tilbake, var blant det som ble skrevet.

Boken bidro med andre ord ikke til å stilne rabalderet som har vært rundt Harry og Meghan de siste årene. Forfatterne gir seg imidlertid ikke med det.

Nytt kapittel

Nå har det kommet en ny utgave av «Finding Freedom», hvor et helt eget kapittel på 25 sider er dedikert hertugparets siste år.

Merk at biografien er uautorisert og at hertugparet selv nekter å ha hatt noe med den å gjøre.

ADVARTE PRINS HARRY: Thomas Markle Jr, bror til Meghan Markle, skal være med på «Big Brother VIP - Australia». Der sier han at han advarte prins Harry mot Meghan. Video Channel 7 Vis mer

Blant annet tar dette nye kapittelet for seg det svært omtalte Oprah-intervjuet som nærmest satte kongehuset og halve Storbritannia på hodet.

«Alle tingene hun hadde holdt for seg selv eller vært for redd til å si, som et medlem av den kongelige familien, følte hun seg trygg til å endelig dele. Det var befriende», står det i boken ifølge Independent.

Det står også at hertugparet visstnok vurderte å navngi personen som skal ha kommet med den oppsiktsvekkende kommentaren om sønnen Archies hudfarge. Som kjent gjorde de altså ikke det.

- Lettet over Meghans fravær

Kapittelet tar også for seg prins Philip sin begravelse, hvor prins Harry etter 15 måneder var gjenforent med familien.

Hertuginne Meghan ble imidlertid hjemme i parets nye hjem i California, da legene skal ha ment at det ikke var medisinsk forsvarlig å sende henne på flyet gravid.

Forfatterne hevder at flere medlemmer av kongefamilien i det stille skal ha vært fornøyde med å slippe hertuginnens selskap i begravelsen. De skriver at flere i familien «ikke ønsket seg et sirkus» eller at «hertuginnen skulle skape spetakkel».

DUKKER OPP: I traileren til prins Harrys nye dokumentarserie om mental helse, «That me you can´t see», dukker Meghan og Archie opp. Video: Apple+ Vis mer

Boken omhandler også prins Harrys gjenforening, og hevder at det er «fremgang» og «innsats fra alle hold» i forholdet hans til kongefamilien.

LES OGSÅ: Barndomsvenninnen bryter tausheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer