Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Redd de skyves ut av familien

Tidligere denne uken ble de degradert på den britiske kongefamiliens hjemmeside.

PÅ VEI UT? ; Kongehusekspert tror Harry og Meghan er redd de blir skjøvet ut av familien. Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB.
PÅ VEI UT? ; Kongehusekspert tror Harry og Meghan er redd de blir skjøvet ut av familien. Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Spekulasjonene rundt Prins Harry (38) og hertuginne Meghans (41) fremtid i det britiske kongehuset har mildt sagt vært mange.

Nå tror kongehusekspert at hertugparet er redd for å bli skjøvet helt ut av den britiske kongefamilien.

Tidligere denne uken ble Harry og Meghan degradert på kongehusets hjemmesider. Etter at de trakk seg fra sine kongelige plikter i januar 2020, var hertugparet å se på midten av hjemmesiden - rett under prinsesse Anne (72).

ÅPNER OPP: Hertuginne Meghan åpner opp om hvordan det har vært å få barn og gifte seg i offentlighetens søkelys. Video: ITV. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Urolige

Men nå har Harry og Meghan blitt flyttet helt ned til bunnen av kongefamiliens side. En plass de deler med skandalepregede prins Andrew (62), ifølge Daily Mail.

Til The Sun sier kongehusekspert og forfatter Phil Dampier at han tror endringen gjør hertugparet urolige.

- Harry og Meghan må være redde for at de sakte blir skjøvet ut av kongefamilien. Det faktum at de har blitt degradert på hjemmesiden viser at de ikke blir sett på som arbeidende kongelige.

En annen indikator eksperten trekker frem er at titlene til hertugparets barn fortsatt ikke er oppdatert.

TAR TIL TÅRENE: Prins Harry ble svært sentimental da han snakket om foreldrerollen under den årlige WellChild Awards i London. Video: NTB / Rød Løper Vis mer

- Kong Charles (73) ser ut til å nøle med å gi prins og prinsesse titler til Archie og Lilibet.

Siden Charles gikk inn i rollen som konge av Storbritannia, har det blitt spekulert på hvorvidt Harry og Meghans barn vil få titlene de har krav på eller ikke.

Ikke arbeidende kongelige

Ifølge The Times' kongelige redaktør har den britiske kongen «ikke bestemt seg ennå» om barnebarna skal få ta i bruk tittelen prins og prinsesse.

Archie og Lilibeth skulle egentlig bli prins og prinsesse, og derfor bli omtalt henholdsvis som Hans Kongelige Høyhet og Hennes Kongelige Høyhet, automatisk etter at Charles tok over tronen.

KJÆRESTER: Influenser Nora Haukland bekrefter at hun er kjæreste med Marius Borg Høiby. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Amalie Bernhus Årtun Vis mer

- Kongen vil gjøre det klart at de ikke er arbeidene kongelige, og at de derfor ikke kan posere som offisielle kongelige, sier Dampier videre.

Frykten for å skyves ut av familien skal ikke ha blitt noe mindre etter at det har blitt rapportert at kong Charles planlegger å tynne ut rekkene i monarkiet under hans regjeringstid, skriver Daily Mail.

LES OGSÅ: - Følte seg fanget

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer