Den britiske kongefamilien:

Reaksjonene renner inn

Prinseparets julekortbilde vekker reaksjoner.

PRINSEFAMILIEN: Prins William, prins George, prinsesse Charlotte, prins Louis og prinsesse Kate stråler hele gjengen om kapp med solen. Foto: Skjermdump Instagram
PRINSEFAMILIEN: Prins William, prins George, prinsesse Charlotte, prins Louis og prinsesse Kate stråler hele gjengen om kapp med solen. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld delte det britiske prinseparet, prins William (40) og prinsesse Kate (40), et bilde på deres offisielle Instagram-konto som representerer årets julekort.

Hele familien er med på bildet, og hele gjengen går gjennom en grusvei blant grønne omgivelser men store smil om munnnen.

Foreldrene går på siden, mens barna George (9), Charlotte (7) og Louis (4) går i midten.

At de kongelige sender ut julekort er ikke overraskende, men det har den siste tiden stormet rundt den britiske kongefamilien - mye takket være lillebror prins Harry (38) og hans kone hertuginne Meghans (41) nye Netflix-dokumentar.

STORM: Prins Harry og hertuginne Meghan har stått i en storm de siste årene. Nå kommer ny trailer til dokumentarfilmen hvor begge snakker ut. Video: Netflix Vis mer

I dokumentaren har de gjentatte ganger kommet med stikk mot kongehuset, men også enkeltpersoner innad i kongefamilien - deriblant William.

Nå har kongelige fans tatt til kommentarfeltet under julekortet og meldt tydelig ifra om hvilken side de er på i denne kongelige splittelsen.

«Når de går lavt, går vi høyt», skriver en, og vedkommende er ikke alene om å sende stikk i retning Harry og Meghan:

«Man kan se at de er ute å gjør jobben sin og jobber for noe bedre. det er trist at Harry og Meghan ønsker å ødelegge det».

DANS: Prins Harry og hertuginne Meghan snakker om deres første dans som mann og kone. Video: Netflix Vis mer

«Jeg skulle gjerne sett en Netflix-dokumentar om denne familien».

«Amerika heier på DENNE kongefamilien».

«Slik verdighet og klasse fra denne familien mens Harry selger sjelen sin. Elsker dere William og Kate».

LES OGSÅ: - Har ødelagt forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer