Durek Verrett:

Raser mot pressen

Mener Se og Hør sprer løgner om ham.

RASER: Tirsdag kveld la Durek Verrett ut en livesending på Instagram hvor han går hardt ut mot den norske pressen, og særlig Se og Hør. Video: Instagram / Durek Verrett Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har det mildt sagt stormet rundt prinsesse Märtha Louise (51) og Durek Verrett (47). Sistnevntes kontroversielle uttalelser skaper stadig oppslag, diskusjon og debatt.

Bråket, som aldri ser ut til å ta slutt, har også ført til at Märtha Louises prinsessetittel har fått oppmerksomhet.

Se og Hør omtalte tidligere denne måneden at det har vært krisemøter på Slottet om nettopp tittelen.

«Veldig, veldig lei»

Tirsdag kveld la Verrett ut en livesending på Instagram, hvorpå han blant annet raser mot den norske pressen, især Se og Hør. Han mener Se og Hør sprer løgner om ham og hans virke.

TAUS: Prinsesse Märtha Louise nektet å svare på spørsmål om forloveden Durek Verrett onsdag. Vis mer

- Mange lyver om meg nå i den norske pressen. Jeg er veldig, veldig lei av det. Derfor vil jeg fortelle sannheten, starter han med å si, og henviser til bladsaken Se og Hør hadde på trykk av ham tirsdag med tittelen «Presser Märtha til å gå mot familien».

Bladet skriver at den selvutnevnte sjamanen planlegger å lage en TV-serie med tittelen «The Princess and the Shaman», og at hvis Märtha skulle si ifra seg eller bli fratatt sin prinsessetittel, vil hele planen falle i grus.

- Se og Hør i Norge sprer løgner til resten av verden om meg, men de som kjenner meg vet selvfølgelig at det ikke er sant.

Videre forteller Verrett at da han i starten fant ut at Märtha Louise var prinsesse, så valgte han å avlyse møtet med henne fordi han ikke ønsket å ha noe med den livsstilen å gjøre.

- Media prøver å si at jeg bygger en forretning rundt prinsesse Märtha. Og det er helt vanvittig fordi ingen i Amerika bryr seg om den norske kongefamilien. Eller kongelige generelt, deler han med følgerne sine og fortsetter:

- Forretningen min gikk ikke bedre fordi jeg begynte å date en prinsesse, den gikk dårligere.

Verrett sier årsaken er løgnene og den konstante manipuleringen fra pressen som han mener skriver usannheter om ham og manipulerer tingene han sier for å tjene millioner.

FAVORITTORD: Durek Verrett avslørte på den røde løperen hva som er hans favoritt ting å si på norsk. Video: Nora Skavhaug Vis mer

Ansvarlig redaktør i Se og Hør, Ulf Andersen, har blitt forelagt kritikken fra Verrett.

- Jeg følger ikke med på sendingene til den selvutnevnte sjamanen og kan derfor ikke kommentere det han sier. Det hadde vært en fordel hvis han svarte på henvendelsene våre, sier han.

«Et forferdelig menneske»

Verrett mener også at han blir misforstått her til lands.

- Dersom folk ikke forstår deg i Norge, er du et forferdelig menneske, uttaler han også i livesendingen.

Prinsessens forlovede påpeker dog at enkelte folk er fine og skriver meldinger til ham og forteller at de heier på forholdet mellom ham og prinsessen.

KULTURSJOKK: Kongen kommenterte Märtha Louises kjæreste Durek Verret. Video: Caroline Vagle/Dagbladet Vis mer

- For meg og Märtha er det hellig. Det er noe vi virkelig setter pris på.

Under livesendingen adresserer han også kritikken som har haglet mot programmet «Powerwomen», hvor blant annet Leah Isadora Behn (17) medvirker. Her lurer han på hvordan de kvinnelige reporterne har «the nerve» til å kritisere programmet.

- Kvinner trenger å ha en større stemme og tilstedeværelse - de trenger å vise hvem de er uten å være redde.

LES OGSÅ: Marius Borg Høiby og eksen får ikke solgt boligen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer