Prins Harry og hertuginne Meghan:

Raser: - Lar seg ikke gjøre

Stjerna mener hertugparet er tatt i løgn.

LØGN?: Flere hevder at hertuginne Meghan og prins Harrys elleville biljakt ikke lar seg gjøre. Foto: Robin Utrecht / Shutterstock / NTB
LØGN?: Flere hevder at hertuginne Meghan og prins Harrys elleville biljakt ikke lar seg gjøre. Foto: Robin Utrecht / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det er ofte kaos som følger prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41), spesielt når de forlater det «trygge liv» i California.

Da de nylig var på besøk i New York, sammen med hertuginnens mor Doria Ragland (66), i forbindelse med Ms. Fourndations Women of Vision Awards, skal det ha oppstått kaotiske scener.

I hvert fall hvis vi skal tro paret selv. Onsdag beskrev en talsperson for paret en «nær katastrofal» biljakt med paparazzier, som varte i to timer.

Det er riktignok flere som har slått hardt tilbake de seneste dagene, blant annet taxisjåføren som kjørte bilen de hevdet ble jaget.

Prins Harry og Meghan overrasket på basketkamp i Los Angeles. Video Tiktok / Rød Løper Vis mer

Nå har også Whoopi Goldberg (67) kastet seg inn i diskusjonen.

Skuespilleren og TV-verten er svært skeptisk til hertugparet av Sussex' historie. Det uttaler hun i programmet «The View».

Der forteller hun også at hun tviler på at det kan han vært snakk om en biljakt, ettersom «det ikke går an i New York».

- Talspersonen for Meghan og Harry fortalte at det var nær ved å bli katastrofalt, mens andre sa det ikke var så ille. Men jeg tror at folk i New York vet at hvis det var mulig å ha en biljakt i New York, ville vi alle nådd teateret i tide, spøkte hun.

Goldberg legger til at hun tror det handler om en misforståelse fra talspersonens side, hvor personen blant annet har forvekslet trafikken i New York med Los Angeles.

Verdens øyne var nok en gang rettet mot Storbritannia og store kongelige øyeblikk da kong Charles ble kronet 6. mai. Sky News har analysert hva som ble sagt under den store dagen. Video: AP. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet. Vis mer

- Det er her du kan ha biljakter. Det er her du kan kjøre i høy hastighet. Jeg tror på at det var noen aggressive paparazzifotografer, men jeg tror ikke det var som du ser på TV, fordi det lar seg bare ikke gjøre i New York.

Borgermester Eric Adams er også i tvil om parets historie stemmer. Ifølge BT har han uttalt at han finner det vanskelig å tro på at man kan ha en to timer lang biljakt, i høy hastighet, i byen.

LES OGSÅ: Nekter å flytte: - Han er så sårbar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer