Hertuginne Meghan:

Raser: - Dypt personlig

Hertuginne Meghan er klar i sin tale i nytt intervju.

TOBARNSMOR: Hertuginne Meghan har barna Archie og Liliebet sammen med ektemannen prins Harry. Foto: Stephen Lock / CPNA Pool / Shutterstock / NTB
TOBARNSMOR: Hertuginne Meghan har barna Archie og Liliebet sammen med ektemannen prins Harry. Foto: Stephen Lock / CPNA Pool / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke ble det kjent at amerikansk høyesterett fjerner den føderale retten til abort, og dermed setter til side Roe vs. Wade-kjennelsen fra 1973.

Flere Hollywood-stjerner har reagert sterkt på dette og gått hardt ut på ulike sosiale medier. Under et ferskt intervju med Vogue uttaler også hertuginne Meghan (40) seg om saken, og letter samtidig på sløret om hvordan hun syntes det var å gå gravid.

- Dypt personlig

Hertuginne Meghan og prins Harry (37) har barna Archie (3) og Lilibet (1) sammen.

- Jeg tenker på hvor heldig jeg følte meg som kunne få begge barna mine. Jeg vet hvordan det føles å ha en forbindelse til det som vokser inni kroppen din. Det som skjer med kroppen vår er så dypt personlig, noe som også kan føre til stillhet og stigma, selv om så mange av oss håndterer personlige helsekriser, forteller hun, og utdyper videre om sin egen erfaring:

- Jeg vet hvordan abort føles, som jeg har snakket om offentlig. Jo mer vi normaliserer samtalen om de tingene som påvirker livene våre og kroppene våre, jo mer vil folk forstå hvor nødvendig det er å ha beskyttelse på plass, understreker hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.