Hertuginne Meghan:

Raser: - Ikke jenta jeg oppdro

Thomas Markle tordner mot datterens siste påfunn.

TRØBBEL: Thomas Markle, hertuginne Meghans far, går hardt ut mot datteren etter kunngjøringen om at de trekker seg tilbake og mister titlene sine. Det synes pappa Markle fint lite om. Foto: NTB scanpix
TRØBBEL: Thomas Markle, hertuginne Meghans far, går hardt ut mot datteren etter kunngjøringen om at de trekker seg tilbake og mister titlene sine. Det synes pappa Markle fint lite om. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld ble det kjent at dronning Elizabeth (93) hadde kommet til en enighet med hertugparet av Sussex, prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38), om hvordan de skulle løse parets selvvalgte kongelige sorti.

Paret fratas betegnelsen HRH, eller Hennes/Hans Kongelige Høyhet. Her i Norge har prinsesse Märtha Louise sagt fra seg det samme. I tillegg skal de ikke lenger representere dronningen utad, og vil derfor ikke få kongelige midler. Det er derimot ventet at de nokså enkelt kan dra inn millioner på egen hånd.

De skal veksle mellom å bo i Canada og i Storbritannia fremover. Flere mener at Meghan har skyld i den kongelige exiten, og at hun burde ha bitt tennene sammen i stedet for å besudle det nokså konservative kongehuset med en skandale som dette.

Blant kritikerne er hennes egen far, Thomas Markle (75). I et nytt intervju med Channel 5 sier amerikaneren, som ikke har hatt noe kontakt med datteren siden hun ble sammen med prinsen, at han ikke synes oppførselen hennes sømmer seg.

- Kastet bort

Pappa Markle er ikke fremmed for å kommentere datterens oppførsel, og har ved flere anledninger sagt akkurat det han mener. Det til tross for at datteren har bedt ham om å ligge unna mediene. I nok et nytt intervju lirer han nå av seg det britiske medier omtaler som «eksplosive» uttalelser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer