Rasende på pappa etter utroskapsskandalen

Prinsesse Madeleine hevdes å mene Carl Gustaf er skyld i bruddet med Jonas Bergström.

RASENDE: Prinsesse Madeleine skal ha kommet i en stor krangel med sine foreldre før hun reiste tilbake til New York i forrige måned.  Foto: STELLA PICTURES
RASENDE: Prinsesse Madeleine skal ha kommet i en stor krangel med sine foreldre før hun reiste tilbake til New York i forrige måned. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO: Prinsesse Madeleine (28) har hatt et svært tøft år. Først med utroskapsskandalen med eksforloveden Jonas Bergström, og deretter med sexavsløringene i boken om pappa, kong Carl Gustaf.

Og de siste månedenes oppstyr og skriverier har hatt en stor innvirkning på den unge prinsessen, skriver Berlingske Tidende.

Ifølge kilder i det svenske hoff skal Madeleine være rasende på Carl Gustaf, og gir ham skylden for det svært offentlige bruddet med Bergström i vår.

Kun få dager før hun returnerte til sitt nye hjem i New York, skal prinsessen ha kommet i en heftig krangel med sine foreldre, og bakgrunnen for konflikten skal ha vært bruddet med Bergström, skriver Expressen.

Bruddet, som skapte store overskrifter før sommeren, kom i kjølvann av utroskapsskandalen mellom Bergström og norske Tora Uppstrøm Berg.

Som følge av avsløringene skal det svenske kongeparet angivelig ha presset datteren til å bryte forlovelsen med Jonas.

Ifølge kilder på slottet i Sverige, skal imidlertid prinsesse Madeleine ha visst om «affæren» med norske Tora lenge før nyheten ble kjent i mediene. Hun skal også ha akseptert og tilgitt kjæresten sidespranget.

All den negative medieomtalen fikk likevel det svenske kongeparet til å se rødt, og de skal ha uttrykt ønske om at Madeleine endte forholdet.

Etter at bokavsløringene om kong Carl Gustaf, og da særlig affæren med sangerinnen Camilla Henemark, ble kjent tidligere i høst, skal prinsessen ha blitt rasende på sine foreldre. Hun mener også at det er svært urettferdig at faren krevde at hun skulle ende sitt forhold, når han selv har vært skyld i noe lignende.

Etter den angivelige krangelen med foreldrene, tok Madeleine første fly tilbake til New York, hvor hun for tiden jobber i veldedighetsorganisasjonen Childhood foundation.

Dette betyr også at hun går glipp av Nobel-festen i sitt hjemland.

- Minnene om fjorårets fester blir kanskje for sterke for Madeleine. I fjor hadde hun jo forloveden Jonas Bergström ved sin side, har Se og Hørs hoffreporter, Kjell Arne Totland, tidligere uttalt til Seher.no.

Prinsessen skal fortsette sitt arbeid i statene frem til neste sommer, og har ingen plikter ved det svenske hoff frem til det.

Madeleine har tidligere innrømmet at bruddet med Bergström er en av årsakene til at hun nå befinner seg i New York.

- En slik sak som jeg gikk igjennom er veldig privat og at alt ble så offentlig gjorde det til en vanskelig tid i mitt liv. Derfor er tiden i New York akkurat nå veldig deilig. Her kan jeg gå rundt og være anonym på en helt annen måte enn her hjemme i Sverige, har Madeleine uttalt til den svenske avisen Dagens Industris Weekend-magasin.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Hun så ut til å lyse av kjærlighet