Rakk å fikse nesa før bryllupet!

Tara Palmer-Tomkinson rakk det akkurat...

<strong>STRÅLTE MED NY NESE:</strong> Tara Palmer-Tomkinson strålte da hun kom til kirken. Sikkert spesielt lykkelig over at hun klarte å få rettet opp nesen sin til det kongelige bryllupet.  Foto: All Over Press
STRÅLTE MED NY NESE: Tara Palmer-Tomkinson strålte da hun kom til kirken. Sikkert spesielt lykkelig over at hun klarte å få rettet opp nesen sin til det kongelige bryllupet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: 18 dager før bryllupet Kate Middleton og prins William hadde prins Charles’ guddatter og ekskjæresten til Robbie Williams, Tara Palmer-Tomkinson (39) et stort problem: Nesen hennes hadde nemlig falt sammen.

Tara har nemlig fått nesen fullstendig ødelagt av sitt enorme kokainbruk. Sositetskvinnen skal ha brukt over 4000 kroner dagen på narkotika på det verste.

I 2006 opererte hun nesen, men de siste tiden har den falt sammen. Dermed hadde hun et stort ønske før bryllupsdagen.

- Hvis jeg kan få nesen min fikset før bryllupet ville det vært ideelt. Jeg er ikke sikker på om det er mulig å få til, men forhåpentligvis kan noen gjøre det i tide, sa hun i februar.

 
- Jeg er blitt paranoid av det. Alt jeg kan tenke på er å få gjort noe med det. Det er noe jeg alltid har ønsket, men nesen trenger tid til å heles, har hun uttalt.

Og Tara rakk det akkurat. Fredag kom hun i kongeblått og med en hatt som gikk nesten ned på nesen. Ifølge Daily Mail har sprøytet inn fyllstoff i nesten for at den skal bli rettere og mer naturlig.

I mellomtiden skammer hun seg over alle oppslagene om det som mange omtaler som den mest kjente nesa i Storbritannia.

- Det er en rett nese, men jeg har en hump i den. Jeg er nesten 40 år gammel nå, og jeg vil at det skal bli bra. Jeg sier ikke at jeg er et oljemaleri, men selvsagt vil jeg få fikset på den. Jeg vil ikke latterliggjøres. Jeg leste et sted i forrige uke at noen sa at de ville kaste opp da de så den, har hun tidligere uttalt ifølge Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun har nok sydd inn kjolen både én og to ganger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer