Radiopar lurte Kates sykepleier

Utga seg for å være dronningen og fikk info om Kates tilstand. Hør samtalen her!

SYK: Kate har vært innlagt på sykehus siden mandag. Foto: All Over Press
SYK: Kate har vært innlagt på sykehus siden mandag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hør hele telefonstuntet nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Hele verdens øyne er rettet mot sykehuset King Edward VIII i London der hertuginne Kate (30) ligger innlagt med kraftig morgenkvalme.

Men lite informasjon har lekket ut fra sykehuset om hertuginnens tilstand - annet enn at formen er på bedringens vei.

I går klarte en ukjent radioduo fra Australia å lure til seg informasjon - ved å utgi seg for å være dronning Elizabeth og prins Charles!

Radiopraterne Mel Craig og Michael Christian, som er programledere i radiostasjonen 2Day FM ringte sykehuset - og etterlignet dronningen og hennes sønn så godt at de ble satt over til Kates personlige sykepleier.


Duoen sier de ikke trengte å gjøre mer for å komme igjennom til Kates sykepleier, enn å søke opp sykehusets telefonnummer på internett.

Sykepleieren fortalte villig vekk om hertuginnens tilstand - uvitende om spøken.

Sykehuset hertuginnen er innlagt ved, King Edward VII Hospital, bekrefter episoden, og kaller det en «nedverdigende» handling.

- Kate sover for øyeblikket og det har vært en natt uten at det har skjedd noe spesielt, hun har fått litt væske og tilstanden er stabil for øyeblikket.


Også på Twitter og Seoghør.nos Facebook-sider raser debatten om telefonstuntet er morsomt eller upassende.

«Gikk langt over streken, de har krav på et privatliv» og «håper inderlig de ble anmeldt etterpå» er blant kommentarene som så langt har kommet inn.

Hør hele samtalen her:
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bekymret for Kate  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer