"Rabagasten" fyller 70

Se Sven O. Høibys opp- og nedturer i vår bildespeial!

BALKONG-SVEN O.: Jubilanten på slottsbalkongen med kongefamilien i anledning Mette-Marits og Haakons bryllup. Foto: SCANPIX
BALKONG-SVEN O.: Jubilanten på slottsbalkongen med kongefamilien i anledning Mette-Marits og Haakons bryllup. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
70 år!

SEHER.NO: Han har fått påvist kols og lungeemfysem. I tillegg er han operert for kreft. Men Sven O. Høiby har krefter til å feire 70-årsdagen.

SEHER: Sven O.s liv i bilder

Den glade "rabagasten" har lenge vært en kjent skikkelse på Sørlandet. Man da hans datter ble kjæresten med Norges kronprins, kom Sven O. for alvor i søkelyset.

Og selv om jubilanten aldri er blitt riktig husvarm i kongefamilien, har han fått vært med på både bryllup og mye annen kongelig moro.

LES OGSÅ: Sven O. angrer ingen ting

Og ikke minst har Sven O. fått oppmerksomhet både i aviser og ukeblader.

I bildespesialen til høyre oppsummerer vi noen av jubilantens mest innholdriske øyeblikk - fra bryllup - via signering på kvinnebryster - og til bryllup igjen!

Se bildespesialen her!

PS! Neste år fyller Kongen og Dronningen 70... Les om den kommende feiringen her!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer