Pusser opp for 10 millioner

Ari og Märtha gir sommerhytta en solid ansiktsløftning.

<strong>PUSSER OPP:</strong> Ifølge Se og Hør Weekend bruker prinsesse Märtha Louise og Ari Behn rundt 10 millioner kroner på å pusse opp hytta på Bloksbjerg i Østfold. Dette bildet er tatt tidligere. I fredagens blad kan du se resultatet av oppussingen. Foto: Se og Hør
PUSSER OPP: Ifølge Se og Hør Weekend bruker prinsesse Märtha Louise og Ari Behn rundt 10 millioner kroner på å pusse opp hytta på Bloksbjerg i Østfold. Dette bildet er tatt tidligere. I fredagens blad kan du se resultatet av oppussingen. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Håndverkere jobber ifølge Se og Hør Weekend på spreng for å gjøre klar prinsesse Märtha Lousie og Ari Behns sommerhytte på Bloksbjerg i Østfold, før de to skal tilbringe sommerferien der med sine barn.

Håndverkerne har blant annet fjernet det gamle panelet , i tillegg er veggene er etterisolert og kledd med vindsperre. Taket er også utbedret og har fått splitter nye takrenner, både på hovedhus og gjestehus.

Märtha og Ari har også to ganger tidligere fått utført store oppussinger av hytta, som er en arv etter kong Olav.

Kjendismegler Miguel Sørholt sier til Se og Hør Weekend at han tror den oppussingen de to nå foretar, fort kan komme opp i 10 millioner kroner.


Prinsessens assistent Carina Scheele Carlsen vil ikke kommentere overfor Se og Hør, hvor mye som er brukt på prosjektet.


Se før og etterbildene av hytta i Se og Hør Weekend, som er i salg nå.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Det første bildet av Harald og Sonja

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer