OVERRASKET: Prins Charles fikk seg en overraskelse på flyplassen i Port Moresby på Papua Ny-Guinea, da han ble møtt av toppløse dansere.  Foto: All Over Press
OVERRASKET: Prins Charles fikk seg en overraskelse på flyplassen i Port Moresby på Papua Ny-Guinea, da han ble møtt av toppløse dansere. Foto: All Over PressVis mer

Puppesjokk for prins Charles

Se hvilken velkomst Charles og Camilla fikk i Papua Ny-Guinea.

SEOGHØR.NO: Prins Charles våknet fort opp etter en lang og slitsom flyreise, da han og hertuginne Camilla ankom Papua Ny-Guinea. De ble nemlig møtt av toppløse dansere på flyplassen!

Danserne var kledd i bastskjørt og pyntet med flagg i håret, og danset til rytmene da Storbritannias nasjonalsang ble spilt. De forærte også de kongelige gjestene fargerike blomsterkranser.

Til tross for den toppløse velkomsten, ble ikke prinsen satt ut av spill. Han er en verdensvant mann, og latet som ingenting. Han forsøkte dessuten å ikke se altfor mye på de bare brystene! Også Camilla virket uberørt av den noe uvanlige velkomsten.


Neste stopp i programmet bydde også på overraskelser. Her fikk Camilla en kenguru plassert i armene! Lille Ruby Blue, som kenguruen heter, lot seg så rolig vugge av hertuginnen. Man kan  trygt si at besøket «Down Under» foreløpig har vist seg å bli riktig så eksotisk for prinseparet!

Charles og Camillas rundreise i Papua Ny-Guinea, Australia og New Zealand er en del av dronning Elizabeths 60-årsjubileum som regent.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:    Charles brev holdes hemmelige