Prins Harry og hertuginne Meghan:

Punget ut for datterens bursdagskake

Gjenskapte bryllupskaken.

TOBARNSFORELDRE: Prins Harry og hertuginne Meghan har to barn sammen. Nylig feiret de datterens første bursdag. Foto: REX/NTB
TOBARNSFORELDRE: Prins Harry og hertuginne Meghan har to barn sammen. Nylig feiret de datterens første bursdag. Foto: REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden fylte prins Harry (37) og hertuginne Meghans (40) datter Lilibet Diana Mountbatten-Windsor ett år. I den anledning delte hertugparet av Sussex et etterlengtet bilde av henne med folket, hvor man fikk se det lille sjarmtrollet.

Paret har også sønnen Archie Harrison Mountbatten-Windsor (3) sammen.

Bildet av den lille jenta gikk sin seiersgang i norsk så vel som utenlandsk presse, og nå avsløres ytterligere detaljer om feiringen av henne.

Meghan og Harry var som kjent nylig i Storbritannia for å feire dronning Elizabeths (96) 70 år på tronen. Lilibet er forøvrig oppkalt etter dronningen.

KLEINT: Det gikk ikke helt etter planen da Meghan Markle skulle overrekke et trofé til prins Harry og hans lagkamerater. Video: Rødt Kort / Pambou. Vis mer

Spesiell kake

Ettåringen ble tilsynelatende feiret med brask og bram.

Ifølge Daily Mail skal feiringen ha funnet sted på parets eiendom i Windsor, og det var spesielt kaken som fikk mye oppmerksomhet.

Kaken skal ha vært en kopi av den de hadde i bryllupet sitt 19. mai 2018, men i en mindre utgave og med jordbærsmørkrem.

«Det var en absolutt glede å lage denne spesielle kaken forrige uke til Lilibets bursdag. Ønsker henne et godt år fremover», skriver Claire Ptak på Instagram.

Det var hun som sto for kaken da paret giftet seg, og nå også til Lilibets bursdag.

Meghan og Harry skal ha punget ut 244 britiske pund for kaken, rett i underkant av 3000 norske kroner.

Det er ikke kjent hvem som var til stede da Lilibet feiret sin første bursdag.

LES OGSÅ: Går viralt: - Er ikke han død?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer