<strong>I FORM:</strong> På et tidspunkt så det ut som om kongen danset. Foto: Scanpix
I FORM: På et tidspunkt så det ut som om kongen danset. Foto: Scanpix Vis mer

Prioriterte hockey foran kona

Kong Harald var i storslag på ishockeykamp i USA.

Publisert
Sist oppdatert
MINNESOTA (SEHER.NO): Lørdags hadde kong Harald og dronning Sonja fri fra det ellers så fullpakkede programmet under deres offisielle besøk til USA – og Kongen visste å bruke fridagen sin på det han liker aller best, nemlig sport.

Natt til søndag norsk tid satt kongen på tribunen i Xel Centre og fikk med seg ishockeykampen mellom Minnesota Wild og Detroit Red Wings i NHL.

Den svært så sportsinteresserte kongen så ut til å storkose seg på kamp i selskap med blant annet Norges ambassadør i USA Wegger Chr. Strømmen – og til tider ble han så engasjert at det nærmest så ut som han danset.

Det er neppe ofte de har så storfint besøk i ishockeyhallen, og hjemmelaget Minnesota Wild viste at de satte pris på sin rojale gjest ved å gi ham en drakt før kampstart.

Dronningen er nok ikke fullt så interessert i amerikansk ishockey, og måtte klare seg uten sin ektemann på lørdagskvelden. Hun gikk imidlertid ut for å spise middag sammen med noen utvalgte av delegasjonen som reiser på tur med kongeparet.

Søndag var kongeparet sammen på jobb igjen - først i gudstjeneste ved Augsburg College og på kvelden i middag på Hilton Hotell med den norske ambassadøren som vertskap. Ved lunsjtider hadde de imidlertid et lite pusterom, og denne gangen tok de seg tid til å spise sammen på hotelsts grill.

Mandag fortsetter programmet i Duluth, og tirsdag reiser de videre til New York hvor det er et spennende program tre dager til ende.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Harald møtte Harold

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer