GIFT: Prinsesse Michael av Kent er gift med dronning Elizabeths fetter, prins Michael av Kent. Foto: All Over Press
GIFT: Prinsesse Michael av Kent er gift med dronning Elizabeths fetter, prins Michael av Kent. Foto: All Over Press Vis mer

Prinsessens hemmelige elsker henrettet

Det brutale drapet på playboyen Mikhail Kravchenko ryster det britiske kongehuset.

Publisert
SEOGHØR.NO: Den russiske playboyen Mikhail Kravchenko ble funnet skutt og drept i sin Mercedes før helgen. Ifølge russisk politi ble han funnet i ved sin bil i nærheten av sitt hjem utenfor Moskva. Kravchenko ble 46 år gammel. To menn er ettersøkt etter drapet – og politiet kaller drapsmennene profesjonelle.

Kravchenko tjente seg søkkrik på sin møbelfabrikk – men det var som elskeren til prinsesse Michael av Kent (67) han ble internasjonalt kjent. Prinsesse Michael av Kent er gift med dronning Elizabeths fetter, prins Michael av Kent.
 
I 2006 skapte bildene av prinsesse Michael på hemmelig kjærlighetsreise i Venezia med Mikhail Kravchenko skapte skandale i det engelske kongehuset. På bildene som ble publisert over hele verden, kysset og klemte prinsessen på den 21 år yngre russiske møbelmagnaten.
 
Prinsesse Michael og Kravchenko bodde i fire dager på presidentsuiten på Cipriani Hotel under kjærlighetsferien, og prinsessen hadde sjekket inn som ”Mrs. Green”. I den romantiske byen kjørte de rundt i gondol og leide kjærlig hverandres hender.
 
Avsløringen forvandlet hele Elizabeth’s storslagne 80-årsfeiring til en pinlig affære, og dronningen var rasende.
 
Prinsessen møtte den russeren under et besøk i Moskva i oktober 2005. Kort tid senere oppstod romansen – før det hele kulminerte med de famøse bildene i Venezia i mai 2006. Men nå virker det som om alt vondt er glemt.
 
- Prins Michael og prinsesse Michael er sønderknust over nyheten om denne tragedien, sier prinsessens talsmann, Simon Astaire, til avisa Sunday Express.
 
Prinsesse Michael, hvis virkelige navn er Maria- Christine, giftet seg med sin prins i 1978. Paret har to barn - Lord Frederick (33) og Lady Gabriella (31).
 
Motivet for det brutale drapet er foreløpig ikke kjent.

- Vi kan ikke utelukke de vanlige motivene for denne typen drap – at han hadde gjeld han ikke klarte å betale eller en uenighet rundt eierskap til en bedrift eller eiendom, sier en kilde hos det russiske politiet ifølge Daily Express.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her


Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Elskerinnen er ute av dansen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer