Prinsesse Beatrice

Prinsessens hemmelige beskjed

Kom i bryllup med kjærlighetsbudskap på vesken.

KJÆRLIGHET I LUFTEN: Prinsesse Beatrice og ektemannen Edoardo Mapelli Mozzi var gjester i kronprinsbryllupet i Jordan. Selv giftet de seg i 2020, og med beskjeden prinsessen sendte via vesken sin der - er de to fortsatt åpenbart lykkelig gift! Foto: AFP / NTB
KJÆRLIGHET I LUFTEN: Prinsesse Beatrice og ektemannen Edoardo Mapelli Mozzi var gjester i kronprinsbryllupet i Jordan. Selv giftet de seg i 2020, og med beskjeden prinsessen sendte via vesken sin der - er de to fortsatt åpenbart lykkelig gift! Foto: AFP / NTB Vis mer
Publisert

Torsdag 1. juni var det duket for kongelig bryllup i Jordan, og i kjent stil ble det rene moteshowet blant de kongelige gjestene. De vakreste kjoler fra de mest eksklusive motehusene kom på rekke og rad, og på kveldsarrangementet glitret det også i flotte tiaraer.

De kongelige oppfattes jo ofte som litt konservativ i stilen. Men for den med godt blikk, viste det seg at i hvert fall en av prinsessene lekte deg med stilen. Britiske prinsesse Beatrice (34) dukket nemlig opp med en helt spesiell veske, og den var neppe tilfeldig valgt.

Kjærlighetserklæring

Prinsessen og hennes ektemann Edoardo Mapelli Mozzi (39) giftet seg for knappe tre år siden. Og budskapet hun hadde med seg på vesken til bryllupet i Jordan sier oss at de fortsatt lever sine lykkelige dager.

Ifølge Instagram-kontoen @royalfashionpolice var det nemlig en clutch med følgende utsagn: «Wifey for lifey»! Clutchen er en del av brudekolleksjonen til designeren Sophia Webster, og koster knappe 5000 kroner.

Vesken sier oss at Beatrice trives som kona til Mozzia, og har tenkt å bli værende det livet ut. Valget av veske er rett og slett en kjærlighetserklæring til ektemannen, men også et fint budskap å bringe med seg til det nygifte kronprinsparet av Jordan!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer