Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank:

Prinsessens ektemann «tatt på fersken»

Sarah Ferguson forsvarer svigersønnen og forklarer yacht-bildene.

- PÅ JOBB: Svigermor Sarah Ferguson forklarer og forsvarer svigersønn Jack Brooksbanks omgang med flere kvinner på en yacht utenfor Capri i Italia. Foto: Backgrid UK/ NTB
- PÅ JOBB: Svigermor Sarah Ferguson forklarer og forsvarer svigersønn Jack Brooksbanks omgang med flere kvinner på en yacht utenfor Capri i Italia. Foto: Backgrid UK/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I vinter kunne den britiske kongefamilien slippe jubelen løs da prinsesse Eugenie (31) og ektemannen Jack Brooksbank (35) ble foreldre for første gang.

I februar så nemlig vesle August Philip Hawke dagens lys, og prins Andrew (61) og hertuginne Fergie (61) ble stolte besteforeldre. Den lille gutten er også dronning Elizabeths (95) niende oldebarn i rekken.

Til tross for glade nyheter tidligere i år, så dukket det derimot opp negativ omtale av Jack Brooksbank i helga. Da skapte nemlig prinsesse Eugenies ektemann overskrifter etter at bilder av ham i nærkontakt med flere kvinner på en yacht utenfor den italienske øya Capri dukket opp.

SLÅR TILBAKE: Hertuginne Sarah tar svigersønnen i forsvar. Foto: Ian West/ Pa Photos, Adam Davy/ NTB
SLÅR TILBAKE: Hertuginne Sarah tar svigersønnen i forsvar. Foto: Ian West/ Pa Photos, Adam Davy/ NTB Vis mer

«Lykke til med å forklare disse bildene til Eugenie, Jack!», skrev blant annet Daily Mail, som også publiserte en rekker bilder fra båtturen og fortsatte:

Bilder fra fest der Cara Delevingne festet med prinsesse Eugenie i London. Video licensed from Splash News Vis mer

«Prinsessens ektemann er observert på en båt i Capri med tre glamorøse kvinner, inkludert en toppløs modell, mens kona sitter hjemme med babyen».

På et av bildene holder Brooksbank armen rundt modellen Maria Buccellati, mens den tidligere Glamour-redaktøren Rachel Zalis og den italienske modellen Erice Pelosini, som badet toppløs, også dukker opp på flere av bildene.

TOPPLØS: Dette er et av bildene av Jack Brooksbank (ytterst t.h.) som har fått oppmerksomhet. Foto: Backgrid UK/ NTB
TOPPLØS: Dette er et av bildene av Jack Brooksbank (ytterst t.h.) som har fått oppmerksomhet. Foto: Backgrid UK/ NTB Vis mer
PÅ BÅT: Jack Brooksbank ble fotografert med flere kvinner ute i båten, men opptredenen skal ha vært i jobbsammenheng. Foto: Backgrid UK/ NTB
PÅ BÅT: Jack Brooksbank ble fotografert med flere kvinner ute i båten, men opptredenen skal ha vært i jobbsammenheng. Foto: Backgrid UK/ NTB Vis mer

«En superhelt»

Nå får derimot Jack Brooksbank støtte - og det fra sin egen svigermor, hertuginne Sarah Ferguson (61).

35-åringen jobber nemlig som ambassadør for tequila-merket Casamigos, eid av George Clooney (60) og Rande Gerber (59), og i et intervju på «The One Show» forsvarer hertuginnen Brooksbank og forteller at han kun «gjorde jobben sin».

- Jack, som er på forsiden, er en integritetens mann. Han er en av mine favorittpersoner. Jeg kaller ham faktisk for James Bond, skryter Sarah av sin svigersønn, ifølge Hello magazine, og fortsetter:

- I min bok er han en superhelt. Han er en fantastisk far og en skjønn ektemann som aldri stikker hodet frem. Han liker å holde seg i bakgrunnen.

TOK EN DUKKERT: Prinsesse Eugenies ektemann tok seg også en forfriskende dukkert fra båten. Foto: Backgrid UK/ NTB
TOK EN DUKKERT: Prinsesse Eugenies ektemann tok seg også en forfriskende dukkert fra båten. Foto: Backgrid UK/ NTB Vis mer

Deretter slår hun tilbake mot medier som har omtalt bildene negativt.

- Tenk at de lager en slik historie, som selvfølgelig er fullstendig fabrikert, når han jobber som ambassadør for Casamigos. Han gjorde jobben sin og det synes jeg er viktig å klargjøre for Jack sin skyld, avslutter hun, ifølge nettstedet.

Langt forhold

Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank har vært kjærester i elleve år, og ga hverandre sine ja i en romantisk vielse på Windsor-slottet i England høsten 2018. Det kongelige bryllupet bød selvsagt på celebre gjester - og en overdådig bryllupskjole.

I en hvit kreasjon designet av britiske Peter Pilotto og Christopher De Vos, et merke som ble etablert i London i 2007, fikk prinsesse Eugenie sitt ja den 12. oktober for snart tre år siden.

Tiaraen hadde hun lånt av bestemoren dronning Elizabeth, og den ble laget i 1919. Den er utsmykket med smaragder og diamanter.

De to feiret tiårsjubileum som par i april i fjor, og i den anledning kom hun med denne uttalelsen:

«Jack og jeg feirer ti år sammen i dag, og vi er heldige som har hverandre gjennom denne tiden», skrev hun innledningsvis til to private bilder av dem på Instagram i april.

LES OGSÅ: Deler gladnyhet etter 20 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer