KAN JEG RØRE...: Prinsessene Leonor (4) og Sofia (3) er framme med en prøvende finger når VM-pokalen vises frem av Iker Casillas. Dronning Sofia, kronprinsesse Letizia og kronprins Felipe er også på bildet.  Foto: All Over Press
KAN JEG RØRE...: Prinsessene Leonor (4) og Sofia (3) er framme med en prøvende finger når VM-pokalen vises frem av Iker Casillas. Dronning Sofia, kronprinsesse Letizia og kronprins Felipe er også på bildet. Foto: All Over PressVis mer

Prinsessene stjal oppmerksomheten

Leonor (4) og Sofia (3) hyllet VM-heltene i Spania.

SEHER.NO: De spanske prinsessene Leonor (4) og Sofia (3) stjal showet da de spanske VM-heltene ble tatt imot i slottet i Madrid mandag.

Prinsessene, som er døtre av kronprinsparet Letizia og Felipe, var ikledd spanske landslagsdrakter og ble svært så ivrige da de fikk ta på pokalen i gull som keeper-helten Iker Casillas viste fram.

- Det er morsomt å se tre generasjoner av den spanske kongefamilien hylle sine VM-helter på denne måten. Dronning Sofia og kronprinsparet var alle til stede ved VM-finalen i Johannesburg – og nå har også kong Juan Carlos og hans barnebarn fått gratulere dem, sier Se og Hørs hoffeporter Kjell Arne Totland til Seher.no.

- Kong Juan Carlos og hans familie er jo over gjennomsnittet idrettsinteressert – med flere OL-deltagere i familien, både i seiling og i sprangridning. Og Kongens svigersønn spilte tidligere på Spanias landslag i håndball, forteller Totland.


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun så ut til å stråle av kjærlighet