HVEM KLER DEN BEST: Dronning Maxima, kronprinsesse Mette-Marit og eks-kronprinsesse Marie-Chantal av Hellas har alle tre falt for denne kjolen fra Valentino.
HVEM KLER DEN BEST: Dronning Maxima, kronprinsesse Mette-Marit og eks-kronprinsesse Marie-Chantal av Hellas har alle tre falt for denne kjolen fra Valentino.Vis mer

Prinsessene som kler seg likt

Lille speil på veggen der... Leserne har stemt over hvem som er vakrest i Valentino. Se og Hør resultatet her!

SEOGHØR.NO:  Det er ingen hemmelighet at kronprinsesse Mette-Marit (40) er stor fan av Valentino. Det sies at det var hennes gode venninne Marie-Chantal (45) som introduserte kronprinsessen for den italienske designeren.

De to kvinnene har flere ganger dukket opp i samme antrekk fra designervennen, og nå viser det seg at dronning Maxima (42) har like god smak. Da Nederland hadde besøk av Israels president tildligere i høst, dukket dronningen opp i denne fotside kreasjonen fra Valentino. Men hun var ikke den første av de kongelige stilprinsessene som falt for den eksklusive godbiten verdt 70 000 kroner!

Marie-Chantal brukte kjolen for to år siden i Maximas 40-årsdag, og Mette-Marit noen måneder senere på Nobelgallaen. 

Leserne på Seoghør. no har stemt over hvem av de tre som kler den best. Se resultatene under og stem videre, og fp med deg mer om dette og mye mer i i vårt nye program «Kort om kongelige» her:

 

 

 

Stem på dine favoritter her:

[views:embed:node_embed:block:66633]

[views:embed:node_embed:block:66635]