Prinsessene brøt loven på høylys dag

Beatrice og Eugenie skulle promotere England i Berlin. Det gikk ikke helt etter planen.

BÅNN GASS: Prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice brydde seg ikke om trafikkreglene da de skulle promotere England på sitt første utenlandsoppdrag. Foto: All Over Press
BÅNN GASS: Prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice brydde seg ikke om trafikkreglene da de skulle promotere England på sitt første utenlandsoppdrag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skandaleomsuste Sarah Fergusons døtre skapte overskrifter da de gjestet Berlin i forbindelse med en promoteringstur. Prinsesse Beatrice og prinsesse Eugenie ble spurt av statsminister David Cameron om å hjelpe til å representere England - og for første gang i historien representerte det britiske kongehuset i utlandet.

Blant postene på programmet var å kjøre en Mini gjennom Berlins gater. Prinsessene satte seg bak godt til rette i Minien, som var dekorert i det britiske flagget. Bak rattet satt Eugenie, mens Beatrice satt i forsetet.

Jentene klarte imidlertid ikke å overholde trafikkreglene - for i et lyskryss fortsatte de sin ferd - på rødt lys. Prinsessene var heldigvis eksortert av både politi og sikkerhetsvakter, og det kongelige følget kom seg trygt gjennom krysset uten noen fare for kollisjon.

I forrige uke bla det kjent at jentene ble bedt om oppdraget for å avlaste Kate og William, ettersom Kate nå er sykemeldt en måned i forbindelse med graviditeten.

LES OGSÅ: Prins William ber om en milliard


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer