BÅNN GASS: Prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice brydde seg ikke om trafikkreglene da de skulle promotere England på sitt første utenlandsoppdrag. Foto: All Over Press
BÅNN GASS: Prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice brydde seg ikke om trafikkreglene da de skulle promotere England på sitt første utenlandsoppdrag. Foto: All Over PressVis mer

Prinsessene brøt loven på høylys dag

Beatrice og Eugenie skulle promotere England i Berlin. Det gikk ikke helt etter planen.

SEOGHØR.NO: Skandaleomsuste Sarah Fergusons døtre skapte overskrifter da de gjestet Berlin i forbindelse med en promoteringstur. Prinsesse Beatrice og prinsesse Eugenie ble spurt av statsminister David Cameron om å hjelpe til å representere England - og for første gang i historien representerte det britiske kongehuset i utlandet.

Blant postene på programmet var å kjøre en Mini gjennom Berlins gater. Prinsessene satte seg bak godt til rette i Minien, som var dekorert i det britiske flagget. Bak rattet satt Eugenie, mens Beatrice satt i forsetet.

Jentene klarte imidlertid ikke å overholde trafikkreglene - for i et lyskryss fortsatte de sin ferd - på rødt lys. Prinsessene var heldigvis eksortert av både politi og sikkerhetsvakter, og det kongelige følget kom seg trygt gjennom krysset uten noen fare for kollisjon.

I forrige uke bla det kjent at jentene ble bedt om oppdraget for å avlaste Kate og William, ettersom Kate nå er sykemeldt en måned i forbindelse med graviditeten.

LES OGSÅ: Prins William ber om en milliard