Prinsesse Eugenie:

Prinsessen vekker oppsikt med private bilder

- Du er den ultimate faren til sønnen vår.

KOSELIGE BILDER: Prinsesse Eugenie delte flere private bilder med sine 1,5 millioner følgere på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram
KOSELIGE BILDER: Prinsesse Eugenie delte flere private bilder med sine 1,5 millioner følgere på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går var det duket for farsdagen i USA og Storbritannia, og i den anledning var sosiale medier fylt med hyllester til fedre. For prinsesse Eugenies (31) ektemann, Jack Brooksbank (35), var imidlertid farsdagen ekstra spesiell.

Dette var nemlig Brooksbanks aller første farsdag ettersom ekteparet ble foreldre i februar til sønnen August Philip Hawke Brooksbank.

Prinsesse Eugenie delte i den anledning et kjærlig innlegg på Instagram for å rose ektemannen. Hello! Magazine og Mirror er blant mediene som har omtalt Instagram-innlegget.

«Gratulerer med farsdagen, min kjære. Du er den ultimate faren til sønnen vår», skriver hun i innlegget, som inneholder flere private bilder.

«Vakre og naturlige bilder»

På det første bildet ser man Brooksbank smile fra øre til øre ute på trilletur med sønnen, mens det andre bildet viser familien på tre posere på tur.

Man ser også en selfie av Brooksbank og sønnen, samt et søtt bilde hvor August sover på farens bryst. I skrivende stund har innlegget fått nesten 180 000 likerklikk og komplimentene renner inn fra den rojale fansen.

«Elsker å se bilder som dette - en dag i livet som foreldre», skriver en.

«For noen vakre og naturlige bilder», skriver en annen.

Det var imidlertid ikke bare prinsesse Eugenie som delte et innlegg i anledning farsdagen, men også prins William (39) og hertuginne Kate (39).

«Ønsker fedre overalt en glad farsdag», skrev de til en liten videosnutt bestående av bilder av prins William, prins Charles (72), hertuginne Kates far Michael Middleton (71) og avdøde prins Philip.

Prins Charles på sin side hyllet sin avdøde far prins Philip, som gikk bort i begynnelsen av april.

«Til alle fedre overalt, og til alle som kanskje savner sin pappa i dag. Vi tenker på dere og vi ønsker dere en spesiell farsdag», lød innlegget på det som er prins Charles og hertuginne Camillas (73) Instagram-profil.

Til teksten delte de en rekke bilder, hvor det første var av prins Philip, som fikk fire barn med dronning Elizabeth (95).

De delte også et bilde av hertuginne Camilla med sin far, og prins Charles med sønnene prins William og prins Harry (36).

Emosjonell farsdagsgave

Hertuginne Meghan (39) benyttet deler av farsdagen til å røpe detaljer fra prins Harrys første farsdag. Det gjorde hun i et intervju med «NPR Weekend Edition», ifølge Entertainment Tonight.

Hertuginnen var til stede i anledning sin nye barnebok «The Bench», som har fått blandede tilbakemeldinger.

DUKKER OPP: I traileren til prins Harrys nye dokumentarserie om mental helse, «That me you can´t see», dukker Meghan og Archie opp. Video: Apple+ Vis mer

- Som de fleste andre tenker man: «Hva skal jeg kjøpe i gave?». Og jeg tenkte at jeg ville gi noe sentimentalt og et sted for ham å ha som en slags base med sønnen vår, fortalte hun.

Gaven ble en benk, hvor Meghan hadde fått skrevet inn et dikt hun selv hadde skrevet. Diktet handler om de øyeblikkene hun håpet familien ville dele på nettopp den benken.

«Dette er benken din. Hvor livet vil begynne. For deg og sønnen vår. Vår baby, vår familie» lyder diktet.

LES OGSÅ: - De stjal oppmerksomheten fra prinsesse Eugenie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer