UPS: Dette var vel ikke helt planlagt, prinsesse Marie? Foto: All Over Press
UPS: Dette var vel ikke helt planlagt, prinsesse Marie? Foto: All Over PressVis mer

Prinsessen tok en halv Britney

Den danske skjønnheten provoserte svensk presse. Men danskene selv er fornøyd...

SEHER.NO: Det skal ikke mye til for å provosere våre svenske naboer. Det fikk den danske prinsessen Marie (32) smertelig erfare da hun tok en "Britney" på vei til et moteshow i København like før helgen.

Det falt nemlig svenskene tungt for brystet at prinsessen viste litt mer enn bare lårene da hun ankom moteshowet på fredag. Selv om det nok ikke var helt meningen at skjørtet skulle skli såpass langt opp...

- Hoppsan! Denne entreen ville dronning Margrethe ikke likt. Men nå er det skjedd. Marie har tatt en Britney, og det danske kongehuset har havnet på listen over stjerner som blotter seg på vei ut av limousinen, skriver svenske Kvällspressen.

Danskene på sin side, gjør ikke annet enn å kose seg over svenskenes skadefryd.

- Vi synes bare det er hyggelig at vår alles Marie stiller opp i noe så lårkort, at hun kan konkurrere mot de utenlandske stjernene. Samtidig må vi bare få lov til å skryte av prinsessens lår, svarer Ekstrabladet.

Og prinsessen er nok uansett unnskyldt for denne gang. Marie Cavallier giftet seg med prins Joachim så sent som i slutten av mai i år, og har med det ikke rukket å være i rampelyset så alt for lenge. Kanskje har hun lært til neste gang...

LES OGSÅ: Skjelt ut av overtent vakt