Prinsesse Isabella:

Prinsessen stjal showet

Prinsesse Isabella overrasket på fotballkamp.

KONGELIGE SØSKEN: Prinsesse Isabella og prins Christian var begge på fotballkamp mandag, men de satt ikke sammen. Her fra sistnevntes konfirmasjon nylig. Foto: Shutterstock/NTB
KONGELIGE SØSKEN: Prinsesse Isabella og prins Christian var begge på fotballkamp mandag, men de satt ikke sammen. Her fra sistnevntes konfirmasjon nylig. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Mandag var ikke annet enn en festkveld for danskene, etter at de hentet hjem seieren med resultat 4-1 over Russland. Danmark var avhengig av seier for å kunne ta seg videre, og den store målfesten ble feiret av både store og små - også kongelige.

I forkant av kampen ble kronprins Frederik (53) fotografert på vei inn på stadion med prins Christian (14) ved sin side.

Det var imidlertid prinsesse Isabella (14) som stjal showet. Den 14 år gamle prinsessen satt nemlig i VIP-lounge med en venninne, langt fra både far og bror, skriver danske BT.

Isabella ble fotografert sammen med Instagram-stjernen, Anders Hemmingsen, som har over 1,1 millioner følgere på Instagram. Han har delt bilde av prinsessen på sin Instagram-story i etterkant, som nå går sin seiersgang i pressen.

PÅ KAMP: Prinsessen satt ikke sammen med faren eller broren, og lot seg fotografere med en influenser. Foto: Skjermdump fra Instagram
PÅ KAMP: Prinsessen satt ikke sammen med faren eller broren, og lot seg fotografere med en influenser. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Svarte moren

Dette er andre gang på kort tid prinsesse Isabella stjeler oppmerksomheten. Det gjorde hun også under storebrorens konfirmasjon forrige måned.

Tradisjonen tro stilte nemlig den danske kongefamilien opp foran Fredensborg slott for å bli tatt bilder av, noe som naturligvis hører med en konfirmasjon - kongelig eller ei.

SVARTE FEIL: Se og Hørs kongehusekspert Anders Stavseng intervjuet Kronprinsesse Mary av Danmark i Texas. Det gikk ikke helt som det skulle. Vis mer

Den 14 år gamle prinsessen fikk i utgangspunktet beskjed om å følge etter dronning Margrethe, men da hun var halvveis opp trappen kom kontrabeskjeden. Hun måtte nemlig stå igjen for flere bilder.

Det passet fjortisen dårlig, og den tydelig irriterte prinsessen slo tilbake mot moren, kronprinsesse Mary (49), med ordene:

- Sa ikke du at jeg skulle gå med farmor? Altså, er du helt fjern...

Klippet av hendelsen har i ettertid gått viralt, etter at influenser Anders Hemmingsen, som prinsessen ble fotografert med mandag, delte klippet.

Viste støtte

Den danske kongefamilien har fått med seg mye av fotballmesterskapet så langt. I forbindelse med danskenes kamp mot Belgia var både kronprinsen ogp prins Christian til stede, samt prins Joachims sønner prins Nikolai og prins Felix.

Under den første kampen, som naturligvis har fått mye oppmerksomhet etter at Christian Eriksen (29) fikk hjertestans midt på banen, satt både kronprins Frederik og kronprinsesse Mary på tribunen.

Det var ikke vanskelig å se at kronprinsparet var tydelig berørt av det som skjedde på banen, og kort tid senere la de også ut en støttemelding til 29-åringen på det danske kongehusets offisielle Instagram-konto.

«Det viktigste i kveld er at Christian Eriksen etter omstendighetene har det bra. Det var rørende å oppleve den fantastiske lagånden og støtten fra spillere og fans, etter det store sjokket vi alle fikk», skrev kronsprinsparet.

Også det britiske kongehuset lot seg prege av hendelsen. Prins William (39) og hertuginne Kate (39) la også ut sin støtte til Eriksen.

«Oppløftende nyheter om Christian Eriksen, vi tenker alle på ham og hans familie. Bra jobba til det medisinske teamet og Anthony Taylor for deres rolige og kjappe handlingsevne», sto det signert med W for William.

LES OGSÅ: Dronningen med historisk fravær

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer