GIFTET SEG: Grevinne Alexandra giftet seg med Martin Jørgensen i Øster Egede kirke utenfor København våren 2007. Foto: SCANPIX
GIFTET SEG: Grevinne Alexandra giftet seg med Martin Jørgensen i Øster Egede kirke utenfor København våren 2007. Foto: SCANPIX Vis mer

Prinsessen som mistet alt

Det glamørøse livet ble snudd helt på hodet for Grevinne Alexandra.

SEHER.NO: Da Grevinne Alexandra (43) i fjor vår giftet seg på nytt, sa hun ikke bare ja til Martin Jørgensen (29) - men også til et alminnelig, med på langt nær så mye luksus som det hun var vant til.

Tidligere levde hun et glamorøst liv med en rekke livvakter og tjenere. Men det var ikke mange som brukte energi på å snu seg etter henne da hun i forrige uke spaserte gjennom tivoliet i København sammen med sin utkårede.

Ganske uvanlig for en tidligere kongelig, som for ikke så alt for lenge siden ikke kunne gå et skritt uten å bli gjenkjent på gata.

På hjemmebane er livet snudd fullstendig på hodet for Alexandra, skriver Her og Nå.

Ok, hun har ansatt sin svigerinne, Julie Vibe-Michelsen, som sekretær. Men bortsett fra det må hun gjøre alle hjemlige oppgaver på egenhånd.

Ifølge bladet må Martin og Alexandra gjøre alt husarbeid selv. I tillegg må de kjøre barna til og fra skole og barnehage, gjøre de nødvendige innkjøpene på supermarkedet og stelle hagen så godt de kan.

Prins Joachim og Alexandra tok ut skilsmisse i 2005, etter at prinsessen forelsket seg i 13 år yngre Martin Jørgensen.

LES OGSÅ: Prins Joachims dyre ring