Prinsesse Sofía:

Prinsessen skadet på ferie

Spanske prinsesse Sofía vekket oppsikt da hun dukket opp med krykke på ferietur.

ULYKKE: Prinsesse Sofía (13) fikk mange blikk rettet mot seg da hun gikk rundt i Mallorca-byen Petra sammen med foreldrene og storesøsteren. Foto: NTB Scanpix
ULYKKE: Prinsesse Sofía (13) fikk mange blikk rettet mot seg da hun gikk rundt i Mallorca-byen Petra sammen med foreldrene og storesøsteren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den spanske kongefamilien er, i likhet med andre, ikke skjermet fra uheldige hendelser eller ulykker - enten det gjelder skandaler eller skader.

Under kongefamiliens ferieopphold på Mallorca har yngstedatteren til dronning Letizia (47) og kong Felipe (52), prinsesse Sofía (13), vært litt uheldig.

Skadet

Side om side med foreldrene og søsteren, kronprinsesse Leonor (14), i byen Petras gater, vekket prinsessen nemlig nylig oppsikt blant lokalbefolkningen.

Iført et hvitt sommerantrekk og munnbind gikk 13-åringen rundt mens hun støttet seg til en krykke med den ene hånden, mens hun holdt storesøsterens hånd i den andre. Det høyre kneet var surret inn med bandasje.

Ifølge Billed-Bladet fortalte den spanske dronningen til byens fremmøtte at yngstedatteren hadde falt hjemme i kongefamiliens sommerslott, Marivent.

- Hun måtte sys med fem sting på sykehuset, sa Letizia.

Første offisielle portretter

Tidligere i år ble det delt bilder av de spanske prinsessene på det spanske kongehusets nettsider. Søstrene hadde før den tid ingen offisielle portretter av seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer