Prinsessen ombord i Kongeskipet

Endelig har storesøster også ankommet Geiranger, og dermed er hele kronprinsfamilien samlet.

KOSTE SEG: Kronprinsesse Mette-Marit tar prins Sverre Magnus på fanget under en senanse utenfor Norsk Fjordsenter i Geiranger. Nå har de også fått selskap av prinsesse Ingrid Alexandra.  Foto: NTB scanpix
KOSTE SEG: Kronprinsesse Mette-Marit tar prins Sverre Magnus på fanget under en senanse utenfor Norsk Fjordsenter i Geiranger. Nå har de også fått selskap av prinsesse Ingrid Alexandra. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
GEIRANGER (SEOGHØR.NO): Da kronprinsparet innledet fylkesturen til Møre og Romsdal i Geiranger torsdag morgen, avslørte de på sitt første møte med pressen at de hadde barna med seg på tur.

Prins Sverre Magnus (6) møtte opp allerede på neste post på programmet, til stor glede for lokalbefolkningen og den oppmøtte pressen. Gjensynsgleden var stor mellom mamma Mette-Marit og Sverre Magnus.

Kronprinsessen har nemlig vært i USA i noen dager, og klemte godt på yngstemann da hun møtte ham igjen.

Gleden var nok like stor da hun senere på ettermiddagen fikk prinsesse Ingrid Alexandra (8) ombord. Prinsessens skole er rammet av den pågående streiken, og gjorde derfor at hun kunne reise tidligere enn planlagt for å møte sin familie.

Da kronprinsparet ankom Hareid torsdag ettermiddag kl 17.35, kunne kronprinsessen avsløre til de lokale blomsterbarna at datteren allerede var ankommet Kongeskipet.

Også kronprinsessens mor Marit Tjessem (74) er på plass, for å ta hånd om barna når foreldrene er ute på jobb. Dermed er nesten familien komplett - bare storebror Marius (15) mangler.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi kaller det bare jåsa 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer