RADIOPRINSESSEN: En gang i måneden er prinsesse Stephanie på radioen og snakker med inviterte gjester om HIV/AIDS-problematikken. Foto: Stella Pictures
RADIOPRINSESSEN: En gang i måneden er prinsesse Stephanie på radioen og snakker med inviterte gjester om HIV/AIDS-problematikken. Foto: Stella PicturesVis mer

Prinsessen har eget radioprogram

Prinsesse Stephanie har levd et viltert liv, men nå har hun funnet sin hjertesak.

SEOGHØR.NO: Prinsesse Stephanie (47) har på langt nær vært det man kan kalle en tradisjonell prinsesse. Hun har i alle år gått sine egne veier, og tatt mange kontroversielle valg.

Allerede som barn kalte moren henne «det ville barnet», og man kan absolutt si at hun har levd opp til navnet. Både karrieremessig og ikke minst på kjærlighetsfronten har Stephanie skapt skandaleoverskrifter.

Det som derimot har vært mindre fokus på, er den jobben hun faktisk gjør som prinsesse. I flere år har Stephanie vært svært egasjert i kampen mot HIV/AIDS-problematikken. Akkurat som vår egen kronprinsesse Mette-Marit (39).

Prinsessen jobber både som FN-ambassadør og gjennom sin egen organisasjon Fight Aids Monaco. En organisasjon som støtter mennesker som lever med hiv, og som samtidig jobber for å bekjempe fordommer knyttet til sykdommen.

Ikke nok med det! Stephanie har sitt eget radioprogram, hvor hun inviterer gjester som får fortelle om hvordan sykdommen kan forebygges. Prinsesseprgrammet sendes en gang i måneden, og har mange ivrige lyttere.