Prinsessen er gravid

Forlovet seg for to måneder siden...

GRAVID: Prinsesse Nathalie (t.v.) er gravid og nyforlovet. Foto: SCANPIX
GRAVID: Prinsesse Nathalie (t.v.) er gravid og nyforlovet. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er kun to måneder siden danske Prinsesse Nathalie av Sayn-Wittgenstein-Berleburg forlovet seg med hennes Alexander Johannsmann. Nå er prinsessen gravid.

- En overraskende, men absolutt hyggelig nyhet fra Danmark! sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no.

«Paret vekslet nemlig ringer rundt juletider, og i januar ble forlovelsen offisiell.» Det skriver Svenskdam.se.

Nathalie, som er dronning Margrethes niese, og Alexander strålte av lykke da de informerte om at de skulle gifte seg. Nå ser det ut til at lykken ingen ende vil ta.

Hoffreporteren forteller at han flere ganger har møtt den gravide prinsessen, og deler et av sine minner.

- Nathalie er hele Danmarks rytterprinsesse og en god venninne av vår egen prinsesse Märtha Louise. Jeg har faktisk møtt Nathalie noen ganger - både i Danmark og her hjemme. En riktig sporty hestejente! Jeg husker spesielt et innendørs ridestevne i Århus en påske for mange år siden, da hun og Märtha kom ridende inn i manesjen på hver sin kjempe-elefant fra et sirkus i nærheten.

Ifølge den svenske avisen er terminen i juli.

- Både prins Richard og jeg er veldig glade på det unge parets vegne, sier kommende mormor, prinsesse Benedikte til Billed-Bladet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kronprinsparet splitter seg i påsken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer