Prinsessen er «godkjent»

Victoria og Daniels kjærlighetsbarn er ikke ombyttet ved fødselen – og er godkjent av vitnene som en ekte prinsesse!

<strong>PRINSESSE-STEMPEL:</strong> Statsminister Fredrik Reinfeldt og overhovmesterinnen Alice Trolle-Wachtmeister, riksdagens talsmann Per Westerberg,  samt riksmarskalken Svante Lindqvist (ikke på bildet), bekreftet at babyen ikke er byttet ut.
PRINSESSE-STEMPEL: Statsminister Fredrik Reinfeldt og overhovmesterinnen Alice Trolle-Wachtmeister, riksdagens talsmann Per Westerberg, samt riksmarskalken Svante Lindqvist (ikke på bildet), bekreftet at babyen ikke er byttet ut. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ifølge svensk kongetradisjon må en nyfødt prins eller prinsesse godkjennes av vitner.

Riksdagens talsmann Per Westerberg, statsminister Fredrik Reinfeldt, riksmarskalken Svante Lindqvist, og overhovmesterinnen Alice Trolle-Wachtmeister har nå bekreftet at det kongelige barnet ikke er byttet om.

- Jeg føler både takknemlighet og glede, sier Alice Trolle-Wachtmeister til TV-kanalen SVT.

Hun forklarte følgende om sin rolle under vitnebekreftelsen:

- Jeg henter barnet i sengen, det er tradisjon at man måtte følge med slik at babyen ikke ble byttet om i sengen. Deretter tar jeg med meg barnet opp til talsmannen, statsministeren og riksmarskalken.
 
Vitnebekreftelsen foregikk på Haga slott, der kronprinsesse Victoria og prins Daniel har hatt sin første natt med sin prinsesse. Kong Carl Gustaf og dronning Silvia, samt Daniels foreldre, ankom også slottet i morges for å bli kjent med sitt en dag gamle barnebarn.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Victoria: - Jeg er så lykkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer