Prinsesse Tatiana:

Prinsessen endte på akutten

Prinsesse Tatiana måtte opereres.

SKADET: Prinsesse Tatiana havnet i en aldri så liten kjøkkenulykke, og måtte opereres. Her avbildet med ektemannen prins Nikolaos i prins Carl Philip og Sofias bryllup i Stockholm 2015. Foto: Willi Schneider / REX / NTB
SKADET: Prinsesse Tatiana havnet i en aldri så liten kjøkkenulykke, og måtte opereres. Her avbildet med ektemannen prins Nikolaos i prins Carl Philip og Sofias bryllup i Stockholm 2015. Foto: Willi Schneider / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag er det flere land som har avskaffet monarkiet helt, deriblant Hellas. Etter et militærkupp i 1967 måtte nemlig kongefamilien flytte ut av landet, og i 1973 ble Hellas en republikk.

Det er ingen hemmelighet at det politiske klimaet i Hellas tidvis har vært svært turbulent, og flere av medlemmene bor i dag andre steder i verden - i eksil. De bruker imidlertid fortsatt titlene sine.

Noen av kongefamiliens medlemmer som i dag er bosatt i Hellas, er prinsesse Tatiana (40) og ektemannen, prins Nikolaos (51). Sistnevnte er sønn av kong Konstantin II (80) av Hellas og Anne-Marie (74) av Danmark.

Til tross for solfylte dager i Athen er det imidlertid ikke alt som går helt på skinner.

Når det går fort i svingene på kjøkkenet, skal det nemlig ofte svært lite til for at ting går galt. Det har nå prinsessen fått erfare, etter at kokkeleringen endte med et aldri så lite besøk på sykehuset.

VONDT: Det blir både skrik og blod på Camp Kulinaris-kjøkkenet når Terje havner i en stygg ulykke. Vis mer

Første operasjon

40-åringen gikk litt vel hardt ut på kjøkkenet, noe som skulle vise seg å ha et uheldig resultat. Tatiana gikk nemlig så hardt til verks at tommelfingeren hennes ble så skadet at hun endte på sykehuset. Der måtte hun opereres.

Det deler prinsessen i et innlegg på Instagram, der hun også har publisert et bilde av en kraftig bandasjert arm.

«Så skjedde dette... Kanskje litt for mye engasjement på kjøkkenet i helgen. Endte på akutten», innleder hun innlegget med.

«Ekstremt takknemlig for det fantastiske teamet som fikk meg til å føle meg trygg da de tok meg gjennom min første operasjon, og ga meg min første gips (til tross for at jeg insisterte på at jeg trengte hånden min og ikke ville ha det). Veldig takknemlig for å være frisk (og at jeg bare må ha på denne i tre uker», skriver 40-åringen videre.

Akkurat hva som skjedde med hånda hennes opplyser hun ikke om, men hun legger til i innlegget at hun nå er mer bevisst på hvor mye man faktisk bruker tommelen i hverdagen.

FULL FYR: Det går galt når Benjamin Ingrosso skal lære søsterens kjæreste, Philippe Cohen, å lage mat i «Wahlgrens verden». Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

Godt gift

Prinsessen er født i Venezuela, men vokste opp i Sveits. Foreldrene hennes er av tysk og slovensk opprinnelse. I 2009 forlovet hun seg med den elleve år eldre prinsen Nikolaos, og allerede året etter ga de hverandre sitt ja.

Bryllupet sto på den greske øya Spetses, ifølge danske B.T., og både dronning Margrethe, kronprinsesse Mary, prins Joachim og prinsesse Marie var blant de 380 gjestene.

2010: Prinsesse Tatiana og prins Nikolaos har vært gift siden 2010. Her avbildet under bryllupet på den greske øya Spetses. Foto: Willi Schneider / REX / NTB
2010: Prinsesse Tatiana og prins Nikolaos har vært gift siden 2010. Her avbildet under bryllupet på den greske øya Spetses. Foto: Willi Schneider / REX / NTB Vis mer

Også Kronprins Haakon og det svenske kronprinsparet Victoria og Daniel var til stede.

- Jeg føler meg ikke som en prinsesse. Jeg føler ikke at jeg giftet meg med en prins, med en tittel. Eller faktisk, jo, han er min prins, men ingenting mer, uttalte hun til Vogue i 2016.

Som nevnt er paret i dag bosatt i Hellas.

- Det er et privilegium og en ære å være en del av familien. Jeg lever et veldig enkelt liv her. Jeg jobber, går på matbutikken, jeg lager mat, jeg går tur med hunden. Den greske befolkningen har ønsket meg like mye velkommen som alle andre.

LES OGSÅ: Gresk prinsesse avlyste bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer