Prinsessen debuterte på fylkestur

Satt trygt og godt på foreldrenes fang.

TRYGT OG GODT: Prinsesse Ingrid Alexandra var trygt plassert på mammas fang under besøket i Fosnavåg.  Foto: NTB scanpix
TRYGT OG GODT: Prinsesse Ingrid Alexandra var trygt plassert på mammas fang under besøket i Fosnavåg. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
FOSNAVÅG (SEOGHØR.NO): Da kronprinsparet innledet fylkesturen til Møre og Romsdal i Geiranger torsdag morgen, viste det seg at de hadde med seg prins Sverre Magnus (6) på tur.

Omtrent samtidig ble det klart at prinsesse Ingrid Alexandras (8) skole, Jansløkka i Asker, er rammet av den pågående streiken, og derfor reiste hun også for å møte sin familie.

Da kronprinsparet ankom Hareid torsdag ettermiddag kl 17.35, kunne kronprinsessen avsløre til de lokale blomsterbarna at datteren allerede var ankommet Kongeskipet. Fredag morgen var Ingrid Alexandra også med ut på jobb, mens prinsen holdt seg på båten.

Ingrid Alexandra og Mette-Marit tok seg god tid til å hilse på jevnaldrende barn med norske flagg.

Det er den lille prinsessens aller første fylkestur. Hun virket litt sjenert, men sitter trygt plassert på foreldrenes fang.

Mette-Marit holdt i dag sin første tale under fylkesturen, og snakket blant annet om hvor flink kommunen er på å tenke nytt, og få nyutdannede tilbake til hjembygda.

Selv har hun akkurat levert sin Masteroppgave på BI - men Kronprinsessen vil nok neppe bosette seg i sin hjemkommune Kristiansand.

Også kronprinsessens mor Marit Tjessem (74) er med på turen, for å ta hånd om barna når foreldrene er ute på jobb. Dermed er nesten familien komplett - bare storebror Marius (15) mangler.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi kaller det bare jåsa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer