TIL TV: Prinsesse Märtha stiller opp i fullt monn for TV 2. Snart får publikum et kraftig innblikk i prinsessens liv.  Foto: SCANPIX
TIL TV: Prinsesse Märtha stiller opp i fullt monn for TV 2. Snart får publikum et kraftig innblikk i prinsessens liv. Foto: SCANPIX Vis mer

Prinsessen blir tv-stjerne

TV 2 skal fotfølge Märtha i ett år, og gi publikum et unikt innblikk i prinsessens liv.

SEHER.NO: Monica Øien (37), kjent fra "Gudene Vet", "God kveld, Norge" og "TV-pastoren", er kvinnen som over en periode på ett år skal lage portrettprogrammet for TV 2, skriver Se og Hør.

Ifølge bladet er Monica allerede godt i gang med prosjektet - og har fulgt prinsessen siden i høst. Da hun lanserte boka "Eventyr fra jordens hjerte", var nemlig Monica Øien der og fulgte henne hele dagen.

Den siste tiden har vært tøff for den norske prinsessen. Spesielt etter kritikken hun fikk i forbindelse med "Engleskolen".

- Det var mens jeg holdt på hestene at jeg opptok kontakten med englene. Jeg har i den senere tid skjønt verdien av denne enorme gaven og vil gjerne dele den med andre, skrev Märtha på skolens hjemmeside.

- Enten man tror på engler eller ikke, så er englene der for alle likevel, sa hun til bladet HENNE.

Litt etterpå ble prinsessen beskyldt av NRK-veteranen Pål Bang Hansen (70) for å være en tyv og en hykler i forbindelse med en av oversettelsene i "Eventyr fra jordens hjerte". Og om ikke det var nok, fikk Märtha virkelig merke mediekjøret da hun uttalte til svenske Aftonbladet at "feminist" er et belastet ord, og at vi har likelønn i Norge.

Sannsynligvis vil alle disse temaene bli belyst i Monica Øiens program.

I programmet "Kjærlighetens vei", som ble sendt på TV 2 nyttårsaften i 2006, gikk programlederen Pilegrimsreisen sammen med den brasilianske stjerneforfatteren Paulo Coelho (60). Paulo lar seg sjelden intervjue, men i møtet med TV 2-journalisten var han ærlig og åpenhjertig.

Kanskje er det også derfor at det er nettopp Monica som får gjøre intervjuene med Märtha. Prinsessen har nemlig Paulo Coelho som en av sine absolutte yndlingsforfattere...

LES OGSÅ: Märtha går til filmen?