BLE MAMMA: Lørdag ble prinsesse Nathalie, som er datter av prinsesse Benedikte og prins Richard, mamma til en velskapt liten sønn.  Foto: Stella Pictures
BLE MAMMA: Lørdag ble prinsesse Nathalie, som er datter av prinsesse Benedikte og prins Richard, mamma til en velskapt liten sønn. Foto: Stella PicturesVis mer

Prinsessen ble mamma

Men Nathalie fulgte ikke den normale kongelige prosedyren.

SEHER.NO: I mars ble det kjent at prinsesse Nathalie (35) av Sayn-Wittgenstein-Berleburg ventet sitt første barn.

Prinsessen, som er niese av Danmarks dronning Margrethe, fulgte imidlertid ikke helt den normale kongelige prosedyren da hun bekreftet graviditeten.

Det vanlige blant kongelige er nemlig at de er gift før de får barn, men Nathalie var «kun» forlovet med sin nåværende ektemann, Alexander Johannsmann, da nyheten kom ut.

To måneder senere var den danske prinsessen, som er datter av prinsesse Benedikte og prins Richard, formelt gift med sin kjære, og lørdag ble den kjente OL-rytteren mor til en velskapt liten sønn, skriver Berlingske Tidende.

Den lille gutten ble født på en klinikk i Berleburg i Tyskland, og faren, Alexander, skal også ha vært tilstede.

Både mor og sønn skal være i god form, og ifølge kammerherre Gustav Gründer, som er privatsekretær ved prinsesse Benediktes hoff, er Nathalie og babyen ventet tilbake til sitt hjem på Berleburg Slott i løpet av de neste dagene.

Nathalie har lenge vært en god venninne av vår egen prinsesse Märtha Louise, og sammen har de delt lidenskapen for hesteidretten.

Se og Hørs hoffreporter, Kjell Arne Totland, har truffet prinsessen ved flere anledninger, og bekriver henne som en sporty jente.

- En veldig hyggelig nyhet fra Tyskland! Nathalie er hele Danmarks rytterprinsesse og en god venninne av vår egen prinsesse Märtha Louise. Jeg har faktisk møtt Nathalie noen ganger - både i Danmark og her hjemme. En riktig sporty hestejente! Jeg husker spesielt et innendørs ridestevne i Århus en påske for mange år siden, da hun og Märtha kom ridende inn i manesjen på hver sin kjempe-elefant fra et sirkus i nærheten, sier Totland til Seher.no. 

Det er foreløpig uvisst hva Nathalies sønn skal hete, eller når han skal døpes.

Prinsesse Nathalie ble dansk statsborger i 1998, og 27. mai i år giftet hun seg med Alexander Johannsmann i en privat borgerlig seremoni i Orangeriet i slottsparken i Berleburg.

I Danmark har 35-åringen gjort seg bemerket takket være sine rideegenskaper, og prinsessen har blitt dansk mester i dressur både i 2002 og 2009. Blant hennes meritter er også en bronsemedalje i lagkonkurransen i de olympiske leker i Beijing i 2008.

Alexander Johannsmann på sin side er tysk statsborger, og jobber i sin onkels internasjonale virksomhet, som har spesialisert seg innen hestetransport.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nå har hun giftet seg