STOR FEST: Kongelige fra hele Europa kommer til prinsesse Madeleine og Chris O´Neills bryllup 8. juni. Foto: Kungehuset.se
STOR FEST: Kongelige fra hele Europa kommer til prinsesse Madeleine og Chris O´Neills bryllup 8. juni. Foto: Kungehuset.seVis mer

Prinsessebryllup i partytelt

220 rom på Drottningholm blir stående tomme. Madeleines bryllupsmiddag serveres i hagen!

SEOGHØR.NO: Prinsesse Madeleine valgte det ærverdige slottet Drottningholm på Lovön i Mälaren - 10 kilometer fra Stockholm – som selskapslokale til bryllupet med Chris O'Neill den 8. juni.

Men de 220 rommene i slottet er ikke tilgjengelige for gjestene når bryllupsmiddagen skal inntas. I stedet skal gjestene, som Seoghør.no har avslørt at inkluderer kronprinsparet, Märtha og Ari, spise i et partytelt ute i hagen.

- Ja, det kan jeg bekrefte at er korrekt, sier informasjonssjef Bertil Ternet ved hoffet til avisa Expressen.

Dermed gjør Madeleine som prinsesse Märtha Louise. Da hun giftet seg med Ari Behn i 2002 ble bryllupsfesten arrangert i et partytelt i hagen bak Stiftsgården i Trondheim.


Madeleine, som nylig snakket ut om bryllupsnervene før bryllupet, har tidligere uttalt at hun setter stor pris på å feire bryllupet på nettopp Drottningholm slott.

– Vi kommer til å ha et ettermiddagsbryllup med etterfølgende middag. Bryllupsmiddagen blir ute på Drottningholms slott, og det er jeg veldig glad for. Drottningholms slott betyr mye for meg siden jeg er født og oppvokst der, avslørte prinsessen tidligere i år.

Med prinsessebryllup i partytelt er det et spesielt ønske Madde har før sin store dag.

- Jeg håper det blir en vakker dag med fint vær. Jeg blir veldig glad om vi får vist frem Stockholm fra sin beste side, fortalte Madeleine nylig i et intervju publisert på kongehusets nettsider.
 
LES OGSÅ: Kronprinsparet, Ari og Märtha kommer i bryllupet