<strong>VISTE MAGEN:</strong> Da prinsessen viste seg i New York tidligere denne uken viste hun sin store lykke, med en liten kul på magen. Foto: Scanpix
VISTE MAGEN: Da prinsessen viste seg i New York tidligere denne uken viste hun sin store lykke, med en liten kul på magen. Foto: Scanpix Vis mer

Prinsesse Tatiana venter barn

Viste seg med en liten kul på den ellers så slanke magen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Greske prins Nikolaos (42) og hans kone, prinsesse Tatiana (31), skal bli foreldre for aller første gang.

Den gledelige nyheten kommer et drøyt år etter at paret giftet seg på øya Spetses.

Nyheten kommer etter at fotografer observerte en liten kul på den ellers så slanke magen til Tatiana, da hun poserte på den røde løperen i New York.

Det kongelige paret snakket tidligere ut om at de en gang i tiden ønsket seg barn. Nå kommer drømmen i oppfyllelse.

- Vi vil gjerne ha barn i framtiden, men det er jo ikke noe man bare kan bestemme seg for, det er noe man kan ønske seg og håpe på at det vil skje, fortalte prinsessen til SvenskDam.se.

Under feiringen av «American-Scandinavian Foundations» 100-års jubileumsfest på Hotel Hilton viste Tatiana sin store lykke over at hun nå er gravid.

«De spiste og danset med danske kronprinsesse Mary og kronprins Frederik. Det var tydelig at hun var lykkelig», skriver det svenske nettstedet.

Også tilstede på festen var det norske kongeparet. Det hele holdt på å gå riktig så ille da kong Harald tråkket på kjolen til dronning Sonja. Det førte til at kongens medarbeider Berit Tversland grep inn for å få orden på situasjonen. Det klarte hun, men falt selv i rulletrappen, slik at kongen måtte hjelpe henne opp.

Babynyheten betyr at greske dronning Anne-Marie får sitt tiende barnebarn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kong Harald tråkket på dronning Sonjas kjole

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer