Prinsesse Märtha dirret i sengen

Forteller åpent om det spesielle som skjedde under det aller første møte med Afrika.

DIRRET: Da Märtha besøkte Afrika i fjor opplevde hun den spesielle dirringen igjen natterstid, og våknet lykkelig, ifølge Märthas hjemmeside. Turen i fjor kunne også kombineres med et opphold i Cape Town.
 Foto: Anders Johan Stavseng
DIRRET: Da Märtha besøkte Afrika i fjor opplevde hun den spesielle dirringen igjen natterstid, og våknet lykkelig, ifølge Märthas hjemmeside. Turen i fjor kunne også kombineres med et opphold i Cape Town. Foto: Anders Johan Stavseng Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Prinsesse Märtha Louise og engleskolemakker Elisabeth Nordeng planlegger nå en ny studietur til Sør-Afrika med dedikerte sjeler fra Norge.

På sin hjemmeside soulspring.no avslører nå prinsesse Märtha for første gang hvordan jorden under henne vibrerte da hun besøkte kontinentet som 15-åring.

Prinsesse Märtha fikk ikke engang sove - og hun påstår at historien er helt sann:

- Jeg var 15 år og det var et eventyr å oppleve Tanzania med alle fargene, luktene og dyrene jeg bare hadde sett i bøker. Men det var noe annet som var enda mer spesielt for meg: Jorden vibrerte så sterkt at jeg nesten ikke fikk sove. Ja, det er helt sant. Jeg lå og dirret og kjente at bare ved å være der, ble jeg liksom ristet på plass i meg selv. Alt ble klarere og tydeligere. Siden har jeg hatt en lengsel mot å oppleve dette igjen, skriver Märtha på Soulsprings nettside.

Märtha våknet lykkelig etter ny sterk dirring

I fjor dro Märtha og Elizabeth på studietur til Sør-Afrika med Engleskolen, og for deltagerne og arrangørene ble det en reise helt utenom det vanlige.

NÆRE VENNER: Elisabeth Nordeng og prinsesse Märtha er ikke bare forretningspartnere, de to er også venner privat. Her fra Engleskolens smykkelansering med Celine Engelstad. Foto: Stella Pictures
NÆRE VENNER: Elisabeth Nordeng og prinsesse Märtha er ikke bare forretningspartnere, de to er også venner privat. Her fra Engleskolens smykkelansering med Celine Engelstad. Foto: Stella Pictures Vis mer

Under en fjelltur i fjor opplevde Märtha igjen den uforklarlige dirringen om natta. Denne gangen var den mye sterkere. Her forteller Elisabeth hvordan Märtha opplevde det - før prinsessen til slutt våknet lykkelig:

«Alle opplevelser ble forsterket fordi vi var bevisste på å kjenne etter og å være tilstede i det som skjedde. Og så var vibreringen der. Den ble ekstra tydelig den natten vi ble tatt med opp på et fjell hvor vi skulle campe. Back to basic med liggeunderlag og sovepose og et stort bål i midten. Melkeveien og sørstjernen lyste ned på oss og hyenene ropte til hverandre over fjellsidene. Stjernehimmelen var så nær oss at vi nesten kunne ta på den med uendelig mange flere stjerner enn vi får med oss her nord. Vi ble ristet på plass og Märtha våknet lykkelig og tilstede. Der var det igjen. Afrika hadde fått henne hjem til seg selv igjen» står det å lese på hjemmesiden til Märthas Soulspring.

I fjor kostet turen 18.500 kroner per person for ei uke - og da var flybilletten ikke medregnet. Märtha og Elisabeth gledet seg dengang til å kontakte Afrikas hjerte.

Kurset, som skal foregå i mars koster 20.000 kroner per person. Men man får både sove under stjernehimmel og vandre med giraffer. Dessuten lover Soulspring en eksklusiv safari med en spirituell dimensjon, samt med en mulighet til å møte en hvit løve. 

TÅRENE RANT: Elisabeth Nordeng fikk et helt spesielt møte med giraffer, som hun hevder er høysensitive dyr. Foto: ALL OVER PRESS
TÅRENE RANT: Elisabeth Nordeng fikk et helt spesielt møte med giraffer, som hun hevder er høysensitive dyr. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer

Gråt under giraff-møte

Elisabeth Samnøy fikk også en spesiell opplevelse under engleskolekurset i Sør-Afrika i fjor. I tillegg til innfødte møtte også Märthas makker flere ville dyr - og et dukket opp på den kongelige selfien.

- Giraffene tar nesten pusten fra meg. Wow. Jeg har alltid syntes de har vært flotte dyr, men etter å ha vandret tett med de ville, stolte, høysensitive dyrene, rant tårene mine nedover kinnet mitt da jeg skulle forlate dem, skriver hun på Soulspring.

LES OGSÅ: Mette-Marit gjorde som Angelina

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer