Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett er forlovet:

- Prinsesse Märtha Louise er mitt livs kjærlighet

Det nyforlovede paret deler innlegg på Instagram etter gladnyheten.

DELTE BILDE: I anledning forlovelsen har det forelskede paret delt et ferskt bilde. Foto: Babak Golkar / elevateYOU / NTB
DELTE BILDE: I anledning forlovelsen har det forelskede paret delt et ferskt bilde. Foto: Babak Golkar / elevateYOU / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag morgen kom den hyggelige nyheten om at prinsesse Märtha Louise (50) og Durek Verrett (47) har forlovet seg i Los Angeles. Det opplyste paret om i en pressemelding.

Kort tid seinere delte sistnevnte et langt innlegg på Instagram.

«Hun sa JA», innleder han innlegget.

«Når du vet så vet du. Det er ikke noe bedre enn å ha klarhet som mann at det er kvinnen som står foran deg. Jeg er overlykkelig over at jeg får tilbringe resten av livet mitt med den mest renhjertede, engleaktige, kloke, kraftfulle kvinnen som representerer alle nivåer av en gudinne i mine øyne».

Han skriver videre at de vil bruke sin felles kraft til å skape en verden basert på kjærlighet og aksept.

«Prinsesse Märtha Louise er mitt livs kjærlighet. Hun ser alle aspekter av meg, og jeg ser alle henne. Jeg er en fyr som elsker en jente som elsker meg tilbake. Jeg får vise og demonstrere for denne guddommelige kvinnen hvor mye jeg elsker henne resten av livet. Jeg er den lykkeligste jeg noen gang har vært», skriver han videre.

KJENDISFEST: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett er forlovet. Disse kjendisene forventer vi i bryllupet. Reporter: Vegard Krüger. Vis mer

Avslutningsvis takker han en rekke mennesker - både venner og familie.

Prinsessen deler kort tid senere et eget innlegg.

«Jeg er så glad for å kunngjøre at jeg er forlovet med sjaman Durek, den som får hjertet mitt til å hoppe, den som ser meg og anerkjenner meg for mitt høyeste potensiale, som får meg til å le og som jeg kan være sårbar med».

«Kjærlighet overgår og får oss til å vokse. Og jeg er så glad for å fortsette å vokse med denne vakre mannen», skriver hun videre.

Hun takker også både venner og familie, som står ved hennes side.

DUREK: I andre episode av «Helt Harald» forteller prinsesse Märtha Louise om hvordan hun møtte sjaman Durek. Vis mer

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Durek Verrett, som foreløpig ikke har svart på vår henvendelse.

Se og Hør har også vært i kontakt med prinsessens manager, Carina Scheele, som opplyser at de ikke har noen ytterligere kommentarer.

LES OGSÅ: - Disse blir invitert i bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer