Prinsesse Marie er gravid

- Hun har ikke lagt skjul på at hun ville ha et barn til, sier hoffekspert.

BABYJUBEL: Det danske prinseparet venter sitt andre barn sammen. Prins Joachim venter barn nummer fire. Foto: AP
BABYJUBEL: Det danske prinseparet venter sitt andre barn sammen. Prins Joachim venter barn nummer fire. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Danske prinsesse Marie (35) og prins Joachim (42) skal bli foreldre. Det går frem av en pressemelding det danske hoffet har sendt ut.

«Deres kongelige høyheter prins Joachim og prinsesse Marie har den glede å meddele at prinsesse Marie er gravid.», heter det på hoffets hjemmesider.

Ifølge meldingen forventes fødselen å finne sted på Rigshospitalet i slutten av januar 2012.

Babynyheten gleder hoffekspert Kjell Arne Totland.

- Dette er veldig hyggelige nyheter fra Danmark. Det er tydelig at 2012 blir et kronår for kongelige babyfødsler, med tanke på at det kommer en liten baby på Schackenborg Slott i Danmark i januar. I tillegg kommer jo kronprinsesse Victorias barn i mars, sier han til Seher.no.

Totland er ikke overrasket over at prinsesse Marie nå er gravid igjen.

- Jeg vet at Marie ikke har lagt skjul på at hun ville ha et barn til, så det blir veldig hyggelig å se at det nå kommer en prins eller prinsesse.

Paret ble i 2009 foreldre til Henrik, som nå er to år gammel. Prins Joachim har fra før sønnene Nikolai og Felix fra sitt ekteskap med Alexandra.

Prins Joachims far, prins Henrik kan nå glede seg over nyheten om at han skal bli bestefar for åttende gang.

- Henrik har gjort det klart at han ønsker seg mange barnebarn. Så det er morsomt at han nå venter nummer åtte. Kronprins Frederik har jo fire barn, og nå venter prins Joachim sitt fjerde barn, forklarer Totland.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Prins Joachim gråt av glede

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer