HENDELSESRIKE ÅR: Høydepunktene har stått i kø for prinsesse Madeleine etter at hun møtte Chris O'Neill i 2011. De påfølgende årene har det vært både forlovelse, bryllup, baby og i 2015 venter de sitt andre barn. Bildet til høyre av Chris og datteren Leonore delte hun på nyttårsaften.
HENDELSESRIKE ÅR: Høydepunktene har stått i kø for prinsesse Madeleine etter at hun møtte Chris O'Neill i 2011. De påfølgende årene har det vært både forlovelse, bryllup, baby og i 2015 venter de sitt andre barn. Bildet til høyre av Chris og datteren Leonore delte hun på nyttårsaften.Vis mer

Prinsesse Madeleines fem magiske år på rad

Lykkelige hendelser har stått i kø for prinsesse Madeleine de siste årene. I 2015 ser hun fram til nok et år med «Kjærlighet og glede!»

SEOGHØR.NO: Etter Madeleines (32) vonde brudd med Jonas Bergström i 2010, har livet fått seg en kraftig oppsving for den svenske prinsessen.

I 2011 fant hun lykken med amerikanske Chris O'Neill (40).

I oktober 2012 forlovet de seg, og i 2013 holdt de bryllup i tre dager til ende.

Gravid på bryllupsreisen?

Det nygifte paret lå heller ikke på latsiden på bryllupsreisen, for bare tre måneder seinere kunne de stolt offentliggjøre at de ventet sitt første barn.

STRÅLTE: Prinsesse Madeleine og Chris har ved flere anledninger vist stolt fram sin datter det siste året.
STRÅLTE: Prinsesse Madeleine og Chris har ved flere anledninger vist stolt fram sin datter det siste året. Vis mer

20. februar i fjor kom prinsesse Leonore til verden i New York, og lykken var komplett for den svenske prinsessen.

Gjennom det siste året har hun stolt vist fram en rekke bilder av sin «lille engel» på sosiale medier og ved offentlige arrangementer, og like før jul kom hun med nok en overraskende beskjed: Hun er gravid igjen!

Kjærlighet og glede

Dermed blir 2015 hennes femte år på rad med store høydepunkter. Og det er liten tvil om at prinsessen gleder seg.

Nyttårsaften la hun ut et nytt bilde av Leonore Lilian Mari, sammen med pappa Chris på Facebook med dette budskapet: 

«Ønsker alle et godt nytt år fylt med kjærlighet og glede!»

Hennes nye baby er ventet sommeren 2015.

MOR, FAR OG BARN: Det første bildet vi fikk se av prinsesse Leonore Lilian Maria (i midten) ble tatt av pappa Chris O'Neill (til høyre 3 år gammel). Til venstre bilde av prinsesse Madeleine som barn.
MOR, FAR OG BARN: Det første bildet vi fikk se av prinsesse Leonore Lilian Maria (i midten) ble tatt av pappa Chris O'Neill (til høyre 3 år gammel). Til venstre bilde av prinsesse Madeleine som barn. Vis mer

LES OGSÅ: Kongeåret fra A til Å