- Prinsesse Madeleine som shopper i New York er jævlig dyr sosialhjelp

Kongens elskerinne er blitt uteligger og raser mot prinsesse Madeleine.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Camilla Henemark (46) var mest kjent som modell og artist i gruppa Army of Lovers, før hun ble avslørt som kong Carl Gustafs elskerinne i boken «Carl XVI Gustaf – den motvillige monarken», som kom ut i fjor. Henemark som har levd et dypt tragisk liv etter suksessen med blant annet sangen «Crucified» har endt opp som uteligger.

Fortsatt holder Henemark den svenske kongefamilien høyt, bortsett fra ett medlem.

- Jeg har problemer med prinsesse Madeleine som shopper i New York, det er jævlig dyr sosialhjelp. Men kungen, Silvia og Victoria gjør en kjempejobb, sier Henemark til den svenske versjonen av =Oslo, Faktum.

Tilværelsen som uteligger begynte lenge før boka om skandalekongen kom ut, og hun skal ha bodd på gata i seks år. 


- Jeg mistet selvtilliten, ble aggressiv og til slutt gjorde jeg meg så upopulær blant alle jeg kjente at jeg endte opp som uteligger, sier Henemark til Faktum, som er gjengitt i Dagbladet.

- Jeg ville ikke at noen jeg delte soveplass med skulle ta bilder og selge dem, derfor ba jeg alltid om å låne mobiltelefonen deres når vi skulle sove. De fleste aksepterte det, så jeg sov med mobilen deres mellom beina for å hindre at det skulle tas bilder, sier hun i intervjuet.

I intervjuet fremhever Henemark at hun selv etter at affæren ble kjent ikke avslørte forholdet. Men hun gikk i å gjøre nettop det i et intervju med Expressen etter at forholdet ble kjent.

- Om jeg har forstått hva kurtisan betyr, så er det vel kanskje en lekekamerat. Og det er vel kanskje det vi kan si, at vi har vært lekekamerater. Vi hadde det bare gøy. Jeg vil ikke si at det bare betyr at man har vært elskerinne, det er mer det at man er en lekekamerat til noen som trenger å ha en privat sfære. Men det trenger ikke bety noe veldig spesielt. Jeg synes det er litt overdrevet. Kurtisan høres ut som et litt feil uttrykk, sier hun i intervjuet, sa Henemark til Expressen.

De to skal ha møttes for første gang under en privat middag på Fridhemsplan i Stockholm. Senere skal 46-åringen ha blitt invitert på en middag i forbindelse med en privatfest på Östermalm. Etter dette møtet startet de å møtes regelmessig, rundt en gang i måneden.

Den svenske artisten innrømmet den gang at hun ikke var stolt av å ha innledet et forhold til kongen.

- Jeg synes ikke at det vi gjorde er rett på noen måte. Jeg vil ikke si at jeg skammer meg, men det gjør jeg faktisk litt. Men det er jo ikke noe noen av oss skal skamme seg over, bortsett fra at det har rammet andre i etterkant. Det burde få kunne hvile og forsvinne, og det trodde jeg det hadde gjort. I dag betyr det absolutt ingenting for meg. Vi diskuterte aldri familien hans. Det var en fantasiboble, uttalte hun.

 
Nå kan det imdilertid se ut som det er lysning i sikte for Henemark, som snart kommer med ny bok og ny plate.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg og kongen var lekekamerater

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer