Prinsesse Madeleine snakker ut om bruddet

Prinsesse Madeleine snakker om det vanskelige bruddet for første gang...

STØTTE: Prinsesse Madeleine takker sin søster Victoria for all støtten etter det vonde bruddet. - Hun er en engel, sier Madeleine. Foto: SCANPIX
STØTTE: Prinsesse Madeleine takker sin søster Victoria for all støtten etter det vonde bruddet. - Hun er en engel, sier Madeleine. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: I vår brøt Madeleine (28) sin forlovelse med Jonas Bergström, etter at Se og Hør avslørte at han hadde vært utro med norske Tora Berg.

Samme dag som hoffet offentliggjorde bruddet, satte Madeleine seg på flyet til New York - og siden har det vært stille fra prinsesssen. Men nå snakker hun ut for første gang.

- En slik sak som jeg gikk igjennom er veldig privat og at alt ble så offentlig gjorde det til en vanskelig tid i mitt liv. Derfor er tiden i New York akkurat nå veldig deilig. Her kan jeg gå rundt og være anonym på en helt annen måte enn her hjemme i Sverige, sier Madeleine til den svenske avisen Dagens Industris Weekend-magasin (ekstern link).

Madeleine har den siste tiden vært i New York, hvor hun jobber som prosjektansvarlig for Worl Childhood Foundation. Hun innrømmer at det iblant er tøft å være så langt hjemmefra.

- Det er klart man savner sine absolutt nærmeste, men jeg har venner her også. Stockholm er iblant en litt liten by, sier hun til DI Weekend ifølge VG.

Den svenske prinsessen takker nå sin familie for støtten.

- Jeg trodde jeg skulle klare det, men det hele skyllet over meg igjen, derfor var min søster en engel som stilte opp for meg.

Den svenske kongefamilien har gått gjennom et av sine tøffeste år så langt. Først kom utroskapsskandalen med prinsesse Madeleine og Jonas Bergström, og deretter kom sjokkboken «Carl XVI Gustaf – Den motvillige monarken»

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Silvia forlot kongen i siste sekund