Prinsesse Madeleine sliter med kjendistilværelsen

- Jeg sliter med å være i oppmerksomhetens sentrum.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Før helgen ble det kjent at prinsesse Madeleine (33) og ektemannen Chris O'Neill (41) er blant gjestene i årets siste «Skavlan»-episode.

Sammen med kjendiskokken Jamie Oliver (40) og den hyperaktuelle artisten Adele (27), sørger de for en stjernespekket kveld når programmet sendes førstkommende fredag.

Se video øverst i artikkelen!

Intervjuet ble spilt inn i Chris og Madeleines hjemby London og blir deres første store TV-intervju sammen.

I en videosnutt av intervjuet på NRK, åpner blant annet den svenske prinsessen seg om hvor vanskelig hun synes det har vært å leve et liv i rampelyset.

- Det var en hodepine for foreldrene mine når vi skulle ta familiebilder fordi da løp jeg alltid og gjemte meg. De måtte dra meg skrikende tilbake fordi jeg ikke ville være en del av det, deler hun åpenhjertig med publikum i videoklippet.

– Jeg har hatt det sånn hele livet og man vil sikkert tro og forvente at jeg har blitt vant til å være komfortabel foran folk, fotografer og journalister som stiller spørsmål, men jeg er virkelig ikke det.

Saken fortsetter under bildet.

MORSOM GJENG: Både (f.v) Jamie Oliver, prinsesse Madeleine, Adele og Chris O´Neill så ut til å slå opp latterdøra under «Skavlan»-innspillingen. Programleder Fredrik Skavlan (midten) lover en spennende sesongavslutning fredag kveld.  Foto: Monkberry
MORSOM GJENG: Både (f.v) Jamie Oliver, prinsesse Madeleine, Adele og Chris O´Neill så ut til å slå opp latterdøra under «Skavlan»-innspillingen. Programleder Fredrik Skavlan (midten) lover en spennende sesongavslutning fredag kveld. Foto: Monkberry Vis mer

33-åringen jobber hele tiden med å bli flinkere til å håndtere medias interesse for henne.

- Jeg er egentlig ganske sjenert, og jeg liker ikke å være i oppmerksomhetens sentrum, men som en offentlig person, så vet jeg at dette er noe jeg må takle. Jeg sliter med det, men jeg jobber med det. Og jeg er jo her i dag, ler hun smilende med applaus fra publikum.

Tirsdag slapp NRK det første bildet fra innspillingen av programmet, og i en pressemelding lover Fredrik Skavlan (49) TV-seerne et svært severdig program:

- Jeg visste da jeg gikk inn i studioet at dette er en av de sterkeste gjestelistene vi noen gang har hatt. At alle i tillegg var så åpne, sjenerøse, morsomme og dessuten interessert i hverandre, overgikk selv mine egne høye forventninger.

Saken fortsetter under bildet.

Prinsesse Madeleine sliter med kjendistilværelsen

Madde mistet sin firbeinte venn

Prinsesse Madeleine er for tiden i sorg etter at hennes kjære hund Zorro døde.

Da hun forrige uke returnerte til Sverige fra sin nye hjemby London kom hun uten sin faste følgesvenn.

Den lille Jack Russel-terrieren betydde enormt mye for Madeleine, og hun skal ha tatt tapet svært tungt.

– Ja, det stemmer dessverre. Zorro var syk og prinsessen hadde intet annet valg enn å avlive ham, bekreftet det svenske hoffets Ulrika Näsholm til Expressen.se.

«Skavlan» sendes på NRK 1 fredag kveld 22.05

LES OGSÅ: - George har akkurat funnet ut hva julen handler om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer