Prinsesse Madeleine imponerte Skavlan

- At alle i tillegg var så åpne, sjenerøse, morsomme og dessuten interessert i hverandre, overgikk selv mine egne høye forventninger, sier programlederen.

MORSOM GJENG: Både (f.v) Jamie Oliver, prinsesse Madeleine, Adele og Chris O´Neill så ut til å slå opp latterdøra under «Skavlan»-innspillingen. Programleder Fredrik Skavlan (midten) lover en spennende sesongavslutning fredag kveld.  Foto: Monkberry
MORSOM GJENG: Både (f.v) Jamie Oliver, prinsesse Madeleine, Adele og Chris O´Neill så ut til å slå opp latterdøra under «Skavlan»-innspillingen. Programleder Fredrik Skavlan (midten) lover en spennende sesongavslutning fredag kveld. Foto: Monkberry Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige uke annonserte det svenske hoffet at prinsesse Madeeline (33) og Chris O'Neill (41) er blant gjestene i årets siste «Skavlan»-episode.

Det er knyttet mye spenning til det royale TV-intervjuet:

- Intervjuet er spilt inn i deres hjemby London, og kommer til å handle om parets liv i London, og om hvordan det er ikke å bo i Sverige. De to kommer også til å snakke om foreldrerollen, sa Aftonbladets hoffekspert Jenny Alexandersson da.

Tirsdag slapp NRK det første bildet fra innspillingen av «Skavlan»-programmet, som har flere store stjerner som gjester.

Saken fortsetter under bildet.

ÅPNER SEG: Prinsesse Madeleine og Chris O´Neill skal levere et personlig intervju i «Skavlan» den 11. desember. Her er paret i dåpen til lille prins Nicolas i oktober.  Foto: Aftonbladet
ÅPNER SEG: Prinsesse Madeleine og Chris O´Neill skal levere et personlig intervju i «Skavlan» den 11. desember. Her er paret i dåpen til lille prins Nicolas i oktober. Foto: Aftonbladet Vis mer

Sjenerøse celebriteter

Kjendiskokken Jamie Oliver (40) og sangstjernen Adele (27) - som spiller i Norge 1. mai 2016 - kaster også glans over sesongavslutningen. Og etter pressebildet å dømme fant gjestene virkelig tonen i studio.

Programleder Fredrik Skavlan (49) står omringet av sine entusiastiske, celebre gjester - med et «oppgitt» ansiktsuttrykk. Likevel lover NRK-profilen seerne et svært severdig program:

- Jeg visste da jeg gikk inn i studioet at dette er en av de sterkeste gjestelistene vi noen gang har hatt. At alle i tillegg var så åpne, sjenerøse, morsomme og dessuten interessert i hverandre, overgikk selv mine egne høye forventninger, sier Skavlan i et pressemelding.

SUPERSTJERNE: «Skavlan» kan stadig skilte med verdenskjente gjester. I 2010 inntok popstjernen Rihanna en av stolene hos Fredrik Skavlan. 2. juli 2016 spiller hun på Telenor Arena sammen med The Weeknd og Big Sean. Foto: NTB scanpix
SUPERSTJERNE: «Skavlan» kan stadig skilte med verdenskjente gjester. I 2010 inntok popstjernen Rihanna en av stolene hos Fredrik Skavlan. 2. juli 2016 spiller hun på Telenor Arena sammen med The Weeknd og Big Sean. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dette er for øvrig ikke første gang Jamie Oliver gjester «Skavlan». Våren 2013 skapte briten overskrifter da han overrasket med å kysse artist Maria Mena (29) under innspillingen.

«Skavlan»-sesongavslutningen sendes på NRK1 fredag 11. desember kl. 22.05. Programmet vil også bli lagt ut på NRK nett-TV.

LES OGSÅ: - «Saint» er ikke babyens eneste navn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer