Prinsesse Madeleine får millioner etter 67 løgner

- Det handler om en hensynsløs overtredelse, sier kongefamiliens advokat.

Publisert
SEHER.NO: I likhet med vår egen kongefamilie, har også den svenske kongefamilien vært utsatt for grove beskyldninger i tysk presse de siste årene. Nå har prinsesse Madeleine fått et millionbeløp i oppreisning for de falske artiklene om hennes privatliv.

Prinsessen skal ha vært i en langvaring prosess i domstolene mot flere ukeblader i Klampf-konsernet. Hver gang det har kommet til dom i saken, har en av partene anket. Men nå har høyesterett i tyskland tilkjent prinsessen 3,2 millioner kroner i erstatning for tilsammen 67 falske artikler.

- Det handler om en hensynsløs overtredelse.

- En inntregning i privatlivet med et stort antall usanne, krenkende påstander, sier kongefamiliens advokat Axel Calissendorff til Metro ifølge Expressen.

Hele beløpet blir nå gitt til veldedighet.

Blant usannhetene som er trykket, er at Roger Moore skulle være Madeleines egentlige pappa og at Silvia skulle ha hatt et forhold til han i Italia i 1981. Saker om at Madeleine og Jonas Bergström hadde giftet seg i Las Vegas, saker om at hun var gravid, og en sak om at hun og prins William skulle ha sverget på evig kjærlighet til hverandre mens de sto på Dianas grav.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tilbake med bustete skjegg og ny sveis

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer