- Prinsesse Madeleine avslørt med hemmelig romanse!

- De var så søte og kjærlighetsfulle.

Publisert
Se video med en forelsket prinsesse Madeleine og hennes nye flamme nederst i saken!


SEHER.NO: Expressen og Aftonbladet bringer i dag bilder av prinsesse Madeleine og det som skal være hennes nye kjæreste inne på det eksklusive lunsjstedet Boathouse i Central park i New York.

Hun skal både ha kysset og klemt på mannen inne på stedet, skriver Expressen.

- De kunne ikke holde fingrene fra hverandre. De var så søte og kjærlighetsfulle, sier en av gjestene til Expressen.

- Samtidig virket de litt blyge, som om de akkurat hadde lært hverandre å kjenne, sier en på nabobordet til avisen.

Etter et tøft år etter avsløringen av forlovedens intime natt med Tora Uppstrøm Berg og bruddet med Jonas Bergström, og utroskapsskandalen rundt sin egen far, ser det endelig ut til at lykken smiler til 28-åringen igjen.

Etter alt bråket flyktet prinsesse Madeleine til New York, og der har hun tydeligvis fått en ny start. Det var på søndag at Madeleine stoppet å skjule sine romantiske følelser for mannen, som så langt ikke er identifisert.

På bildene Expressen viser, blir de to avbildet mens de venter på sitt bord i baren. Det skal ha vært en spansk turist som filmet de to i den amerikanske restauranten, ifølge Aftonbladet. De 30 sekundene han filmet har nå ført til store oppslag i vårt naboland. På videoen fra restauranten Boathouse stryker Madeleiene mannen kjærlig på skulderen.

Se video av de to på Expressen.se her.

- Jeg har lest om alt det hun har vært igjennom. Hva hennes forrige kjæreste utsatte henne for, sier kilden til Expressen.

Den luksuriøse restauranten i Central Park, skal være en av Madeleines favorittsteder i storbyen. Hun pleide også ofte å dra på restauranten da hun var sammen med Jonas Bergström.

- De sto og ventet som alle andre, men da personalet kjente dem igjen ble de raskt ført forbi køen og fikk sette seg, sier et øyenvitne ifølge Aftonbladet.se.

Madeleine flyttet til New York i april i fjor, og skal etter planen bo der i ett år. Men hun har heller ikke avvist at det kan bli lengre.

- Denne byen gjør noe med en. Man rekker ikke tenke på triste ting. Her virker det som alle ser framover og tenker positivt, det er klart at det smitter av på meg, sa hun i et intervju med DI Weekend i november.

- En slik ting som jeg gikk igjennom var veldig privat, og at alt ble så offentlig var en vanskelig periode i livet mitt. Derfor er den tiden jeg har i New York veldig skjønn. Her kan jeg gå rundt og være anonym på en helt annen måte, sa hun.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikset på tennene før bryllupet

Se video med en forelsket prinsesse Madeleine og hennes nye flamme her:


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer